{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Oliver - Himmelhest [Himmelhest] 1990

1.338 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah Laura
Kvinde | 29 år | Oprettet: 12. okt 2012


Dansk Varmblod Oliver - Himmelhest

Fødselsår:
1990
Højde:
Oliver var en stor smuk vallak på 168 cm i stang.
Temperament
Oliver var den type hest der knyttede sig til en. Når han havde fundet "sin" rytter så havde han ikke andre. Han kunne godt rides af andre men han var ikke glad på samme måde. Han var meget frisk især på trods af hans skader han havde i sine ben og på trods af hans alder.
Gangarter
Skridt: omkring middel

Olivers skridt var meget doven, men når han endelig gik fremad i et godt tempo er den virkelig god.

Trav: over middel

Oliver havde en virkelig stor flot trav med nogle virkelig utrolige benløft. Den kunne være meget fremadgående, vi brugte 1-2 måneder bare på at ride ham lige ud i traven, uden han stak af.

Galop: over middel

Oliver elskede galop, han vidste godt hvad ordet galop betød og så skulle du bare prikke med benene og så var han næsten stukket af. Så når vi omtalte ordet galop omkring ham var det nu skal vi lave kage eller en anden dessert. Men super dejlig galop når man arbejder med ham. Inden han blev aflivet fik vi ham hele hallen rundt i galop uden han stak af, dette var store fremskridt for ham.
Stævner
Da han var en del yngre og med tidligere ejer har han vist gået nogle LA klasser i dressur og i hans helt unge dage noget spring.

Han har ikke gået stævner efter han blev solgt.
Stamtavle
Vides ikke.
Køn
Oliver var den smukkeste vallak.
Bemærkninger
Oliver var den mest fantastiske hest. Han arbejdede for mig, og ville gøre alt. Han havde sine dage hvor han lige skulle være sikker på man gjorde tingene rigtig. Så han prøvede at stikke af, eller skyde skuldre. Men han var en virkelig fantastisk hest. Han kunne lave diverse sidebevægelser og dressurøvelser.
De sidste par år i hans liv måtte han kun rides 2-3 gange om ugen på grund af en tidligere benskade. Oliver havde et virkelig godt sind, og en skøn personlighed. Ville gøre at for at beholde ham.

Jeg arbejde med ham det sidste ½ år inden han blev aflivet. Jeg fik ham til at gå fra en spændt og stresset hest, til at være afslappet og kunne rides både med og uden sadel, lige ud og på volter i alle gangarter, og ikke mindst traves af for løse tøjler uden han stak af.

Jeg er så stolt af hvor langt han nåde og han vil altid have en speciel plads i mit hjerte. Jeg finder aldrig en hest som ham igen.

Hvil i fred min dreng! Jeg elsker dig og du vil altid være i mit hjerte ! R.I.P
Kommentér på:
Dansk Varmblod Oliver - Himmelhest
Annonce