{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Oliver [Tidl. hest] 2004

1.371 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annamaria
Kvinde | 23 år | Oprettet: 24. okt 2011


Fjordhest Oliver

Fødselsår:
2004
Højde:
Jeg er ikke helt sikker, for har faktisk ikke fået målt ham. Men vil gætte på ca. 149-150 cm i stang
Temperament
Han er en elskværdig, kærlig men UTROLIGT utålmodig dreng under striglning, og opsadlning.

Når man rider ham, er han utålmodig, for har ikke travet på ham endnu da hans puls stiger til vejrs lige så snart han bevæger sig.

Han kan finde på lige pludselig at hoppe til siden, lige som om han får et chok. Hvis man ikke har korte tøjler, eller har ordentligt fat i tøjlerne, så stikker han altså af med en!
Gangarter
Har kun fået prøvet hans skridt, den er langsom, men forsøger at være frisk.
Traven har jeg fået af vide at den er hyggelig og lækker at sidde i.
Galoppen har så kun prøvet hvor han stikker af med mig, men hvis den havde været frivillig fra min side, tror jeg godt jeg kan få en lækker galop ud af det!
Stævner
Ingen af hvad jeg ved :)
Tror ikke jeg kommer til stævner med ham, da han er VIRKELIG overvægtig, og det højest sansynligt kommer til at tage nogle år før vægten er i nogenlunde stand igen :)
Så må vi kikke på stævner til den tid :)
Stamtavle
Jeg kan prøve at høre ejeren, om han har den liggende
Køn
Et bestemt vallak
Bemærkninger
Jeg har kun redet ham to gange indtil videre, men det jeg har prøvet indtil nu. Har jeg fået et indtryg af at han altid har haft lov til at bestemme, og der i hvertfald ikke var nogen der skulle bestemme over ham!

Det fes så hurgtigt ind, at han ikke kan lave numre med mig, da jeg sidder fast i sadlen i forhold til tidl rytter. Jeg giver ikke op ligesom tidl rytter.

Men lige så snart at det var feset ind, hoppede han kun et par gange, og søgte derefter ind. Har fået indtryg af at tidl hjem har haft ham som dressur hest, og ikke har sprunget specielt meget på ham, da han viekede lidt underlig over at se et spring.

Anden dag jeg red ham, endte det med at jeg faldt af, og på en eller anden måde kom ind under ham, og fik hans baghov i hovedet, og fik dermed tildelt en lille hjernerystelse.

Tredje gang jeg var ude ved ham, red jeg ikke, da jeg ikke har lydt til at ride ham alene endnu, specielt ikke når han kan finde på at hoppe på den måde han gør, eller stikke af med mig på den måde han gjorde det. Så tredje gang jeg var der blev det til en lille klipning og en ordentlig gang striglning.


17/11-13
Var ude og sige hej i går, blev så budt velkommen til et smadret hegn og to heste der hyggede sig på nabofolden :/
Så var det så ud og reparere hegn, igen. Nå, jeg fik dem så ind i deres bokse og fik lavet det møg hegn. En veinde kommer så med sine to børn som jeg havde lovet en træktur. Vi tager så lille lukas ud (dartmooren han går med) Og begynder at strigle og sadle. Da vi begynder at trække med ham, tror jeg lille oliver bliver jaloux og begynder og løbe frem og tilbage i sin fold, og det resultere så i at Lukas vil ind til ham. så da jeg lige var distraheret i 2 sekunder, løber Lukas hen mod folden, og smadre hegnet. Nøj hvor er jeg træt af at ordne hegn for dem!
Kommentér på:
Fjordhest Oliver
x