{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bazooka Rosendal [Himmelhest] 1993

1.280 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Isabel K
Kvinde | 24 år | Oprettet: 24. dec 2013


Anden særlig race Bazooka Rosendal

Fødselsår:
1993
Højde:
136
Temperament
Rigtig dejlig rolig, og glad, en perfekt børnepony som elsker opmærksomhed.
Gangarter
Skridt: han er lidt langsom men man kan sagtens få ham til at gå hurtigere
Trav: han har en meget normal trav, men på en mark går det hurtigere og hurtigere men stadig stabil og men kan nemt stoppe ham
Galop: han har en fantastisk galop helt svævende og rolig men på en mark flyver det afsted men der er det også meget stabilt og man kan nemt styre ham
Stævner
Jeg har ikke stillet nogle stævner på ham, men det har han med gamle ejer.
Stamtavle
Ja det har han
Køn
Vallak
Bemærkninger
En fantastisk pony som man forelsker sig i første dag, med et fantastisk temperament.

jeg startede meed at få part på Bazooka, efter jeg havde fået part på en anden pony som jeg blev rigtig bange for.
Jeg var blevet så bange for at ride, men Zooka gjorde at jeg fik tilliden tilbage igen.
Efter jeg havde haft part på ham i 3 måneder, ville ejer sælge ham. Jeg blev helt ulykkelig, da han virkelig havde fået en helt særlig plads i mit hjerte.
jeg plagede og plagede mine forældre men de ville absolut ikke høre tale om det, og jeg græd hver aften.

Hvad jeg ikke vidste var at mine forældre var igang med at snakke med ejeren, og at de faktisk købte ham til mig, eller de snakkede med min farfar om at dele prisen og så give mig ham sammen. Men min farfar endte med at købe ham sammen med hans kæreste i konfirmationsgave til mig dog på forskud.

de købte ham fra 1/2, og fik ejeren til at skrive til mig at hun ville vente med at sælge ham til omkring maj måned, da hun ikke var helt klar til at skille sig af med ham. og så skulle jeg bare forsætte med at have "part" på ham 5-6 gange om ugen. (sådan at det skulle være en overraskelse til min konfi)

Men der gik lidt tid, og jeg var selvfølgelig glad for der gik lidt tid før han så skulle "sælges" men jeg vidste jo han så stadig skulle sælges, og havde ikke lyst til at tage derop i frygt for at blive endnu gladere for ham, så jeg ville have sværere ved at sige farvel.

Så det endte med at 15/2 fik jeg ham, da mine forældre syntes det var synd for mig, at jeg gik og var så ked af det. De sagde at vi skulle noget klokken 16, men at vi skulle køre 15:30 da det tog lidt tid at køre derhen. (det tager 5 min. til stalden i bil fra mig) jeg fik bind for øjnene og blev kørt rundt og rundt, og de havde lagt lidt forskellige "fælder" ud for jeg skulle blive forvirret bla. skulle min søster på 5 år sige at hun ville vælge værelse først osv.

Når jeg kommer så op til stalden og træder ud på parkeringspladsen, og havde ingen ide om hvor jeg var henne. så siger de jeg skal tage bindet af, og der står Bazooka med ejeren. Jeg blev mega forvirret, og gik hen og klappede ham og så gav hun mig tovet, og sagde "her, skal du ikke holde din egen pony"

Jeg blev MEGA glad! og vi har haft de bedste ture sammen! Han er bare verdens bedste pony <3 <3 <3

Han fik desværre gigt, efter 1 år, men så hyggede vi bare og red hygge ture.
Jeg nåede at have ham i 2 år, så måtte jeg sælge ham da jeg blev for stor til ham. Men jeg fandt verdens bedste nye ejer, som bare ville have ham som hygge pony, og han blev stående samme sted.

Han var virkelig MIN soulmate, og han er den pony der altid er og altid vil betyde aller mest for mig. Vi havde et bånd som igen andre, og min kærlighed til den hest er ubeskrivelig.Når jeg red ture på ham, føltes det som om vi fløj, og at vi bare var i et. Jeg savner ham HVER dag. selvom jeg ved han har det godt hos sin nye ejer, og jeg kan jo stadig se ham.


NYT: Bazooka er desværre blevet aflivet pga. sin gigt, både mig og nye ejer sov i stalden sidste nat med ham, og havde begge fri fra skole den sidste dag. Så han blev forkælet, og kom godt afsted. selvom han ikke var min pony mere, så var det stadig sindsygt hårdt, og jeg savner ham hver dag. men han har det godt nu, uden smerter <3
Kommentér på:
Anden særlig race Bazooka Rosendal
Annonce