{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irsk Sportshest Captain jack sparrow [Himmelhest] 2009

1.203 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Irsk Sportshest Captain jack sparrow

Fødselsår:
2009
Højde:
Ca 167-168
Temperament
Han er super sød, men til tider nervøs. Specielt når man rider. Men det er blevet meget bedre. Når Kalle først stoler på en. Gør han alt hvad du beder om. Selv om han ikke er så vild med det (y)
Gangarter
Skridt: Det kunne sagtens være bedre, men den er okay at side i
Trav: Han har ikke en særlig stor trav. Men den er rigtig dejlig et side i.
Galoppen: Hurtig men god at sidde i
Stævner
REO Spring d. 11-06-16 (Hans aller første stævne)
50 cm = 4 fejl
70 cm = 8 fejl

HORI Spring d 09-07-16
80 cm = 0 fejl
90 cm = 4 fejl
Stamtavle

Far:
Rantis diamond
Farfar:
Diamond lad
Farfars far:
King of diamonds
Farfars mor:
Kildalton countess
Farmor:
Brackloone lady
Farmors far:
Darantus xx (ire)
Farmors mor:
Windsor slipper
Mor:
No sale
Morfar:
Don tristan xx (usa)
Morfars far:
Conquistador cielo xx (usa)
Morfars mor:
Priceless countess xx (usa)
Mormor:
Assagart supreme
Mormors far:
Merry gold
Mormors mor:
Retieme xx (gb)


Køn
En stor men sød Vallak
Bemærkninger
Captain Jack Sparrow bliver til daglig kaldt Kalle. Han er en 7 års Vallak. Det var egentlig mening at han skulle være min nye lånehest. Men inden for en uge gav min ridelærer mig et rigtig godt tilbud, da han skulle flytte og ikke længere havde råd til ham. Jeg fik ham hjem Onsdag d 15/7-2015
Kalle er en utrolig dejlig hest. Han er tidligere mishandlet så vi har haft lidt problemer. Især med tillid. Men det er blevet meget bedre.
Når man har med Kalle at gøre, så er det meget vigtigt at man tænker over hvad man laver, speciel fra jorden. Du må ikke lave hurtige bevægelser ved hans hoved og man skal være klar på at han kan være lidt nervøs.

Kalle og jeg har noget rigtig langt, fra hvor vi begyndte. Han er blevet en helt anden hest. Vi startede, hvor han var rigtig nervøs, når med red ham også når vi gik sammen fra jorden. Han har stukket af fra mig, rigtig mange gange. Når jeg har taget trense på. Når jeg gik med ham. Han var bange for mig.. Selv når vi longerede. Og jeg skulle skifte side.. Han smed mig af, og han ramte mig uheldigvis i hagen. Og jeg blev bange for ham. Der gik nogle uger, før jeg turde at ride lidt på dig alene. Men tingene blev bedre fra jorden. Han begyndte at ville arbejde. Vi lærte en masse ting. Vi løssprang, gik turer nede af vejen ved biler. Vi prøvede at longere på markerne. Og det gik den rigtig vej. Men stadig havde vi problemer, når vi red.
Vi flyttede så til Tyskland, da jeg skulle arbejde der i et år, og så jeg kunne få hjælp med ham. En rytter prøver ham så, 2 gange, men ikke mere end 20 min. Og så blev det mig. Og det tog tid, kampe, tålmodighed, mod, fald.. Men jeg ved hvem han er. Jeg ved hvad jeg skal gøre. I dag springer vi, vi rider i skoven, og han gør det med står lyst og er ikke nervøs mere. Er blevet så glad for jeg ikke opgav ham:)

Dressur: Kalle er okay. Han lytter godt på stop signalerne. Der kan godt være lidt problemer en gang i mellem. Han er lidt stærk fortil. Men det arbejder vi på, og det er også blevet bedre.

Spring: Kalle kan godt lide at springe, han er stærk og meget hurtig. Han kan godt være lidt nervøs men springer stadig, men jo mere vi springer jo modigere bliver han :)

Tur: Kalle er den rarerest, på tur. Biler er han ligeglad med, og andre heste. Har ikke prøvet at ride en lang tur alene, men kort er han nu sød til :)





Kommentér på:
Irsk Sportshest Captain jack sparrow
Annonce