{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Harmony's Roan * RIP * 2012

2.048 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Irish Cob Harmony's Roan * RIP *

Fødselsår:
2012
Højde:
Ca 140cm Men regner med han bliver omkring 150-155cm ca..

Målt d. 01-09-14
2år og 3mdr 146cm

Målt d 10-05-2015
2år og 11mdr 147cm
Temperament
Super sød og et rigtig nussehoved.. Utrolig tillidsfuld og er meget kontaktsøgende..
I skoven når vi er ude at gå, følger han trofast og frivillig med igennem alle udfordringer jeg nu kan finde på.
Gangarter
Til kåringen d 10-05-2015 fik kan følgende point
Skridt 9
Trav 8,5
Galop … ikke set set
Stævner
Kåring d 10-05-2015

Type 9
hoved 9
nakke 9
skulder og vidde 9
forben 8
bryst 8
for og bag linie 9
bagpart 8,5
bagben 8
ben behåring 8
man og hale 8
skridt 9
trav 8,5
temperament 9,5
præsentation 9
generelt 9
I alt 138,5 point
Stamtavle
Harmonys Roan er født d 27-06-2012
PSSM1 N/N

Far: Romanys Riagan Ster og Championhingst ics-nl..
Farfar: Igor`s Riain of April, Ster Champion.
Farmor: Nomi Ster og Champion
Fars Morfar: Woody STER Preferent Champion
Fars Mormor: Brune STER Preferent

Mor: Clononeen Rosaria 2 præmie hoppe ics-nl..
Resten er ukendt, da hun er importeret fra Irland..

---#---#---#---#---#---#---#---#---#---#---#---#---#---#---#---

En Irish Cob kan altid være en Tinker, men en Tinker kan ikke altid være en Irish Cob..
Køn
Han er en mega køn Hingst.. Og det regner jeg med han skal blive ved med... Det kommer an på hans opførsel når han opdage at han er hingst...
Jeg håber på at kunne få ham kåret så han muligvis kunne føre sin utrolige lækre farve og skønne sind med sig..
Bemærkninger
D 24-09-13
Så jeg ham til salg herinde, og kontaktede straks ejer da jeg blev smask forelsket i ham og hans utrolige lækre farve, ved første øjekast.. Efter lidt skriverier blev vi enige om jeg skulle komme og hilse på ham..

D 25-09-13
Skulle jeg have besøgt ham, men desværre inden turen derop, vælger min bil så at gå istykker.. Øvøv..

D 26-09-13
Kunne jeg endelig komme op og se ham.. Og hold da op, sikke en skønhed jeg blev mødt af.. Jeg blev endnu mere forelsket i ham, end jeg allerede var.. Jeg var klar på at proppe ham i lommen med det samme.. Han har den flotteste Sort Sabino Tobiano farve jeg nogensinde har set.. Vi står længe og snakker om ham, og jeg er helt 100% sikker på at han er hesten jeg skal have.. Men vi bliver enige om at jeg skal tage hjem og tænke over det, og ejer vil reservere ham i noget tid, indtil jeg har bestemt mig.. Senere om aften skrev jeg så til hende at han er hesten for mig..
Jeg skrev så til hende nogle timer efter jeg var kommet hjem, da jeg har haft ham i hovedet hele tiden.. Så jeg skrev at jeg gerne ville købe ham.. Så nu skal kontrakten bare underskrives..
Så nu er jeg ejer af en lækker Irish Cob dreng... Er helt sikker på det var det bedste valg jeg kunne tage..

D 29-09-13
Besøger jeg ham gen.. Han er endnu smukkere end jeg husker.. Jeg får lov til at strigle ham, og han står bare så flot.. Han løfter alle fire ben perfekt, og lader mig børste hans hovskæg, uden at løfte et ben.. Og så er han det største nussehoved jeg nogensinde har mødt.. Han er bare så dejlig.. Jeg glæder mig virkelig meget til at få den skønne dreng hjem..

D 27-10-13
Har desværre ikke fået ham hjem endnu, men der er ikk længe til.. Og jeg glæder mig helt vildt til at se ham igen..

D 02-11-13
Jubii.. Idag kom min smukke dreng hjem.. Han var for første gang alene ude at køre, men havde taget turen herned så fint..
Da han kom herned kom han ind i sin boks, men da der ikke var andre i stalden, fik jeg lov til at flytte ham hen i den anden stald hvor der stod nogle heste... Han er bare så super sød og utrolig nem da jeg skulle flytte ham op i den anden stald...
Så i morgen skal jeg ha flyttet Damon så Roan Kan få lidt selskab..

D 03-11-13
Endelig fik jeg vist kæresten vidunderdyret.. Og utrolig nok, så kunne han godt lide den.. (Han vidste ikke at jeg sku ha ny hest) Roan havde taget natten super godt og været sød og rolig i stalden hos de andre heste.

D 04-11-13
Idag havde jeg Roan ude i ridehallen for at se hans gangarter. Og hold op hvor var de smukke... Og så er han bare SÅ sød... Da jeg gik stille rundt i hallen, fulgte han pænt efter i skridt.. Og hvis jeg småløb gjorde han det samme. Og når jeg stoppede brat op, stoppede han også lige bag mig.. Også selvom jeg ikk havde tovet i ham... Han er da bare SÅ dejlig, ham den smukke Roan..

D 11-11-13
Roan er simpelthen bare så sød.. Man kan gøre alt ved ham, og han følger nysgerrig efter en.. Han nyder enhver form for kontakt.. Han er super skøn på folden og i stalden...
Både ham og hans lille foldkammerat Damon er det sk!de godt makkerpar.. Og det er jo dejligt.. Var spændt på at se hvordan det ville gå at have to hingste sammen, men det er overhovedet ikke noget problem med de to...

07-12-2013
Nu har jeg haft denne skønne dreng lidt over en måned herhjemme.. Og gud hvor er han skøn og samarbejdsvillig... Han skal lige se tingene lidt an, men ellers er han så cool.. Han er utrolig nysgerrig, og er utrolig nærgående... De første vi gør hver morgen når jeg kommer ud til ham i stalden er at mysse... Får det dejligste hestekys af ham hver morgen...
Han er bare så skøn...

D 15-12-2013
Idag var vi på vores første gåtur, som han tog super flot... Han blev dog en smule forskrækket da der kom en bil bagfra, men vi gik bare lidt længere frem, og så ind på en mark.. Bilen kørte forbi og det tog han super flot.. :) Jeg er ihvertfald stolt af min lille dreng..

D 23-01-2014
Nu var det på tide at skrive lidt mere.. Vi har øvet en del tillidsøvelser, og det går bare super godt.. Han er kanon dygtig, og finder sig i mange ting... Elsker min lille hyp..

D 03-09-2014
Må hellere skrive lidt mere om min skønne dreng..
Det går fantastisk med ham.. Han er super tillidsfuld og tillader man kan pakke ham ind i presenningen, han elsker når man nusser omkring ham og så kommer han hellere end gerne hen og snakker når man er på folden..
Han er dog lidt utilfreds med at stå bundet når han skal strigles. Men det er vi igang med at øve..


D 22-10-2014
Nu er det på tide at skrive lidt igen.. Det går stadig super godt med drengerøven.. Han er dog blevet ret doven, men mistænker det skydes vokseværk, da han skyder i vejret.. Så skønt...
Han er stadig et kæmpe nussehoved, og vil allerhelst klistre op af mig, når vi hygger i stalden/hallen.. Han er bare så go i hovedet, min dejlige lille drengerøv...

D 02-11-14
Jeg har nu haft denne skønne dreng hjemme i et år..og hold op hvor er jeg bare glad for den hest... Han er helt fantastisk og kommer altid en i møde med et vrinsk, og i super lækker trav.. Jeg er simpelthen så glad for ham.. Er ikke i tvivl om at han og jeg bliver et godt par en skønne dag..

D 27-02-2015
Ville egentligt have været igang med en masse jordarbejde med bassen, og begyndt at ryttertilvænne ham. Men opdagede så i starten af året, at jeg er gravid. Så dette måtte vente lidt. Så han får lov at gå til vinter hvor jeg vil til at gå igang med seriøs træning..

D 10-05-2015
Vi var idag til vores første kåring, hvilket gik super fint efter min egen mening. Han tog turen i traileren både frem og tilbage super flot.
Han blev kåret rimelig okay. Jeg er ihvertfald tilfreds. Han er nu kåret som 2 premium hingst (dyrlægen skal lige tjekke ham igennem for at se om han kan godkendes til avl)

D 28-05-15
Idag har Roan haft rytter på for første gang, hvilket han klarede super flot. Han var simpelthen så dygtig da min svigerinde hoppede op på ryggen af ham.
Er så stolt af min lille bøf.

D 06-06-15
Idag var min svigerinde på ham igen, denne gang med sadel på. Det gik super godt. Han stod bare så fint og havde ørene fremme det meste af tiden. Jeg er sikker på at han bliver nem når først han skal tilrides.

D 01.06.17
Roan er nu redet i noget tid, han er utrolig dygtig og ekstremt lærenem. jeg har en sød pige til at ride og uddanne ham.

D 01.09.17
Endelig gik drømmen i opfyldelse med at få hestene hjem. Dog er tiden knap til at ride, så de har fået lov til at få en "pause" med ridning.

D 30.01.18
efter en masse bøvl med udlejer, hvor vi boede. og en masse chikane der lukkede hestene ud af boksene og åbnede op for alt foder. har jeg valgt at flytte hestene væk i en periode. så lige nu er de godt gemt.
*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Læg gerne en kommentar og en bedømmelse
Kommentér på:
Irish Cob Harmony's Roan * RIP *
Annonce