{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Figaros lille fix [Tidl. part] 2002

1.459 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frida Skjoldager
Kvinde | 20 år | Oprettet: 29. sep 2017


Anden særlig race Figaros lille fix

Fødselsår:
2002
Højde:
Hun er en lille fis på 131;) dog er hun ponymålt til 135<3
Temperament
Hun kan være enormt nervøs, og har brug for fuld støtte at rytteren:) Men når man først kender hende, er hun noget af det mest fantastiske og Ubeskriveligeste væsen på hele jorden!

Hun er virkelig en pony der (hvis hun stoler på en) gør alt for rytteren! Hun har svært ved nye ting, men tager tingene pænt og i stiv arm!
Gangarter
Skridt: middel, den er meget trippende, hvis man prøver at få hende til at træde igennem går hun lidt for langsomt;)) Hun gør ellers sit bedste!

Trav: over middel, hvis hun virkelig bruger bagparten har hun den DEJLIGESTE trav! Den kan virkelig bliver lækker!

Galop: over middel, elsker hendes galop! Den er SÅ dejlig at sidde i! Hun er blevet så dygtig angående galop!

Skov: Lille er meget frisk i skoven, men springer alt, bliver sjældent bange og elsker gode galop strækninger!

Spring: ude på den store springbane springer hun nærmest alt, men på den almindelige bane er det ligepludselig ikke så sjovt, det går heller ikke lige så hurtigt som på springbanen;))
Stævner
5 Marts 2017 LC2
5 Marts 2017 30 cm 1 plads

28 maj 2017 50 cm sløjfe

9 september 2017 LC2 55,??
17 september 2017 LC2 65,??
24 september 2017 30 cm sløjfe

10 december 2017 LC2 4 plads
10 december 2017 30 cm sløjfe

29 april 2018 30 cm sløjfe

3 juni 2018 30 cm opdateres når det er gennemført;))

9 juni 2018 LC2 når det er gennemført
Stamtavle
Køn
Den (S)kønneste hoppe!
Bemærkninger
Lillefix vælger selv sine ryttere, man kan ikke bare uden videre sætte sig op på hende og ride uden problemer, hun kan blive bange for det mindste og virker som en rimelig urolig pony. Når man så først har lært hende at kende og hun har åbnet sig op for en er hun noget af det mest fantastiske der nogensinde er blevet skabt på denne jord!!! Til de dressur stævner vi har været til har hun kigget rigtig meget da hun egentlig aldrig rigtig har gået noget dressur før mig, hun var tideligere jagt pony, hvilket har gjort hende SÅ fantastisk i skoven! Før i tiden var jeg lidt utryg ved skoven da jeg altid red heste der blev bange i skoven.. Men så mødte jeg Lille!

Vores historie: Jeg var kommet igennem en hård tid hvor jeg skulle sige farvel til min ynglings hest dengang, den eneste grund til at jeg red Lille var fordi hun stod i Chiquitas boks (min gamle ynglings hest fra rideskole) Men så faldt jeg for hende, vi havde både gode og dårlige perioder i 2016 men det gik mest ud på at lærer hinanden at kende.. I 2017 sparkede vi røv og kom til flere stævner, men ikke nok med det fik jeg part på hende, der begyndte spring timerne om søndagen hvor jeg opdagede Lillefix' talent inden for Springningen! Selvom jeg var SÅ dårlig kom vi alligevel op på en bane på 60 og det var kun 3 gang jeg havde sprunget hende! Vi øvede mere seriøs dressur og kom til stævner andre steder end vores egen klub! I 2018 har jeg nydt den dyrebare tid jeg havde og stadig har med hende! Hun er altid en fornøjelse at ride og jeg ville altid elske hende af hele mit hjerte!

Da jeg til at starte med begyndte at ride hende måtte man slet ikke røre hendes bagdel, hun kunne ikke lide at stå længe i stalden og blive nusset også var hun bare ikke afslappet på banen;( Hele det eventyr jeg har haft med Lillefix på de seneste 2 år har været så fantastisk! Jeg ved slet ikke hvem jeg ville være lige nu hvis jeg ikke havde mødt hende?

Desværre har jeg kun indtil sommerferien før jeg skal videre på en større hest, jeg er blevet for lang benet, vi skal til vores sidste 2 stævner her i Juni også er vores eventyr ellers snart slut:(( Jeg ville savne hende af hele mit hjerte, men jeg ved at hun er en fighter og hun skal nok finde en ny sød pige der kan opleve en masse og lære så meget af Lillefix!

My Champion, My soulmate, My bestfriend, Figaros Lillefix<3
30.08.16 - 29.06.18
Kommentér på:
Anden særlig race Figaros lille fix
Annonce