{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Mekira [Min part] 2005

417 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja M
Kvinde | 18 år | Oprettet: 5. dec 2018


Traver Mekira

Fødselsår:
2005
Højde:
158
Temperament
Hun er ikke helt glad for at ride fx dressur, hun har været væddeløbshest så derfor er hun meget hurtig og vil helst trave og gallopere, men ellers er hun rigtig sød.
Gangarter
Skridt: hendes skridt er meget god og ikke for hurtig
trav: hendes trav er ret hurtig fordi hun er tidligere væddeløbshest.
galop: hendes galop er også rimelig hurtig.
Stævner
Jeg har ikke startet stævner på hende og det vil jeg helst heller ikke fordi hun har seperationsangst og kan ikke være for længe væk fra sin foldmakker, derfor erdet bedst ikke at starte stævner.

-jeg er heller ik stævnerytter.
Stamtavle
Jeg kender ikke noget til hendes stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Navn: Mekira
Alder: 13
Køn: Hoppe
Race: Svensk traver
Hun kan være en stædig hoppe på ridebanen fordi hun ikke er helt glad for at ride dressur/spring. Hun elsker at skridte ture, men hvis der kommer en traktor/lastbil kan hun godt flippe lidt ud, Fx: Vi red engang tur og der kom en traktor som hun blev bange for så hendes ben faldt i et meget lille hul (hun var ok) vi skridtede videre for vi skulle jo hjemad, så kommer der endu en traktor og hun bliver vildt bange så hun ''galopere'' på siden og den traktor ville ikke stoppe, den kørte bare langsomt videre, vi var næsten hjemme og så kommer der en lastbil og hun gallopere 10 meter væk(lige ude foran gården) efter det holdte vi en pause med skridtture og ridning (hendes sadel passede ik helt hellere) så vi longerede og lavede en masse jordarbejde istedet!

.Hun er en meget sød hest fra jorden af, derfor vil jeg arbejde mest med hende fra jorden af. Hun er mørkebrun med sorte ben op til knæene og rundt om øjnene, ved mulen og under maven er hun lysebrun. jeg syntes selv hun har en smuk farve. jeg fik part på hende den i midten af november hvor jeg betalte 100kr om måneden. nu betaler jeg ikke andet end de ting jeg selv køber til hende. hun går på fold med 1 anden hest som hedder boston.



Stald:
På staldgangen er Mekira virkelig sød, det eneste hun ikke kan lide er at få hovedtøj på, tit skal vi være 2 om det for at få det lagt ordentligt(det irretere hende ikke og det passer fint så det er ikke derfor + jeg rider hende ikke særlig tit).

Banen:
På ridebanen er Mekira ikke særlig god i starten for hun skal lige finde ud af hvad hun skal, men når hun har fundet ud af det går det ret godt i skridt og trav, galop er ikke særlig god endu.

Tur:
På tur er Mekira virkelig god! hun kan rides fint og bliver hun bange for lastbiler/traktore hvilket vi prøver at undgå (ride steder hen hvor der ik på køre traktore osv)
Kommentér på:
Traver Mekira
Annonce