{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Leikni 2011

723 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Henriette&Freyfaxi
Kvinde | 26 år | Oprettet: 23. nov 2011


Islænder Leikni

Fødselsår:
2011
Højde:
140
Temperament
Meget frisk og hun tror hun er føl, men jordens lækreste sind
Gangarter
Skridt
Trav
Tölt
Galop
Stævner
Ikke startet endnu
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Leikni er min nyindkøbte hest.

Jeg faldt for hendes charme. Dog af en hoppe på hendes alder burde hun være voksen men hun tror stadig hun er en lille føllevaps. Så vi træner på at hun skal have respekt for mennesker og slappe af.

Dog havde hun et uheld for nogle år siden, så er blevet meget skræmt. Men det er rettet op og nu tror hun bare hun er bossen over det hele. Men gør ikke noget i en ond mening, hun syntes bare det er så hårdt for den lille prinsesse at starte op igen og skal adlyde den trælse træner som beder hende om at lave noget..

Hun er min lille vild hest, men jeg elsker hende for det. Når hun står på staldgangen er hun det sødeste på hele jorden. Men det er så snart jeg kommer og forlanger noget af hende så syntes hun det er sjovere at lege rundt.

Hun er et stort maddyr. Der er intet bedre end mad. Har du mad så er hun solgt. Jeg var fast besluttet på at hun skulle være min fra første dag jeg besøgte hende. Selvom hun er fræk og tror hun bestemmer så er hun meget lydig og vil helst ikke gøre noget i en ondt mening.

Regner med nu hvor der sker så meget fremskridt, så er min plan at kunne sætte mig op på ryggen af hende for første gang om 2 måneder.

Hun blev købt til mit projekt med problemheste og som min kommende stævne hest. Da hun har viljen og lysten til at lave noget. Det er bare lidt hårdt lige nu siger hun.

Mere følger op når vi får trænet mere.

1 april 2019
Vi har nu i en uge øvet at hun skal holde sig væk fra mit personlige rum. Hvilket har gået rigtig godt. Når den er helt på plads øver vi at hun ikke skal trække mig afsted når vi går. Hun har forbedret sig en del siden hun kom hjem.

20 april 2019
Vi er nu begyndt i genoptræning på ridningen. Samt har hun været med på tur og en tur i vandet. Det går så godt fremad.
Kommentér på:
Islænder Leikni
Annonce