{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Silas 2004

733 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karoline H
Kvinde | 23 år | Oprettet: 10. apr 2019


Anden særlig race Silas

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca. 138
Temperament
Silas er en fantastisk og meget madglad pony, med sine helt egne meninger om tingene. På staldgangen elsker han at blive striglet nusset om. Hvis han ikke synes han får nok opmærksomhed kan han godt finde på at skubbe en smule for at vise han er der. Han er ikke så glad for at være alene i stalden.

Under ridning er han en rolig pony, men kan godt blive frisk og tage bidet eller smide et par buk ind f.eks. under springningen.

På tur er han ikke så god til at ride alene, men når han er på tur med andre heste er han ret så trafiksikker. På en god dag kan man godt ride en lille tur alene på ham.
Gangarter
Han tager små korte skridt.
Skridt: Han har en rolig skridt, men god

Trav: En fin og kort trav.

Galop: En stille lidt sjov galop, men god
Stævner
Jeg mener ikke at silas har været til nogle stævner hos tidligere ejer. Jeg har nu haft ham i lidt over 3 år, og her har han heller ikke været til nogle stævner. Jeg regner med at starte stævne på ham her i sommerferien (2019).

Opdate: Silas og jeg startede vores første springstævne d. 14 Juni 2019. Vi startede en LD og LC pony. Han gjorde det ud over alt forventning, selvom vi fik nogle fejl. I første klasse kiggede han rigtig meget på springene og vi fik desværre 2 stop. Anden klasse var vildt god, men vi endte med at rive 1 bom ned på andensidste spring :(.
Jeg håber på at starte flere stævner sammen med ham
Stamtavle
M: Sheila (knapstrupper)

F: Spot (pinto)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik silas den 11 December 2016.
Da jeg fik silas var der virkelig meget der skulle arbejdes med. Jeg kan huske at da vi kom hjem efter at have hentet ham, brugte vi lidt over en halv time på at få ham ind i stalden. Han var meget nervøs til at starte med, men da han efterhånden lærte stedet og de nye mennesker at kende, slappede han af og nød en masse opmærksomhed. i starten kunne jeg knap nok ride ham ordentlig uden han lavede ballade. Han stejlede og bukkede meget.
Sidste år kom han med mig på efterskole. Jeg havde ingen ide om hvordan han ville reagere på et nyt sted med mange andre heste end hjemme hos os selv, men han tog det hele rigtig fint. Vi fik en masse undervisning. Det var der virkelig brug for, og det havde virkelig hjulpet meget. Vi fik sprunget en del og kom op og springe lidt over 1 meter, hvilket jeg aldrig havde troede skulle ske med ham. Dressuren er også blevet en del bedere, han er begyndt at søge meget mere ned med hovedet. Jeg er rigtig glad for at jeg havde muligheden, for at tage ham med på efterskole. Vi lærte rigtig meget af hinanden, og jeg fik en gladere pony med hjem.
Nu har jeg haft ham i 4 fantastiske år, og jeg ser frem til mange flere <3
Kommentér på:
Anden særlig race Silas
Annonce