{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Karmen 2000

261 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marian D
Kvinde | 62 år | Oprettet: 11. jul 2009


Fjordhest Karmen

Fødselsår:
2000
Højde:
139
Temperament
Meget rolig, men stædig.
Gangarter
3 ok gangarter
Stævner
Kun D stævner ingen placeringer.
Stamtavle
Far:
Nikk halsnæs
Mor:
Fie
Morfar:
Orion halsnæs
Morfars far:
Knast halsnæs
Morfars mor:
Julie halsnæs
Mormor:
Boko
Mormors far:
Ali halsnæs
Mormors mor:
Morisa


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Karmen er en rigtig sød hest, hun er dog ret stædig. Hun har gået som elevhest i rideklubben i 5 år før jeg købte hende. Her har hun fundet ud af, hvor stærk hun er.

Jeg havde fået rideangst, så da jeg måtte aflive min daværende hest, og fik tilbudt at købe Karmen, som jeg havde redet på og var blevet tryg ved, sagde jeg straks ja. Min rideangst er næsten væk nu.

Det er næsten 2 år siden jeg købte Karmen, men uheldigvis fik hun en skade på gaffelbåndet i højre bagben, dvs. ½ år uden ridning. Vi gik meget stille og roligt i gang og hun blev helt fitt for fight.

Så begyndte hun at gå fra foderet, det viste sig hun havde hul i 2 tænder, 1 i hver side af overmunden. De skulle ud eller hun skulle aflives. De kom ud, det var så yderligere 3 måneder uden ridning, igen stille og roligt i gang. Og nu kører det bare.

Hun har tabt sig en del i forb. med tænderne, så hun må have dækken på, for at holde varmen. MEN Øv i et rigtigt møgvejr med regn, blæst og kulde, blæser dækkenet af, og jeg står med en hest med lungebetændelse. Men nu er vi klar igen, og hun er blevet mere fremadgående en jeg tidligere kan mindes.Kommentér på:
Fjordhest Karmen