{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk Miniature Teglmosens Delilah West 2017

1.473 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amerikansk Miniature Teglmosens Delilah West

Fødselsår:
2017
Højde:
Sidst målt er 80 cm
Temperament
Deiliah er hest, der viser meget tillid til en og det gør, at jeg har kunne træne meget miljø træning, hvor hun næsten hver gang selv om tingene var nye, gå igennem uden problemer.
Hun er dog også en hest der kan stresse over nye ting, hvor der sker meget fx at være i byen. Derfor skal man i sådan nogle situationer tage tingene stille og rolig, så hun får gode oplevelser. hun var med i byen i august, til en kostume klasse. det gik rigtig godt. her er der ting hun godt kan håndter og andre ting ting, vi skal øve med. Meget har også hjulpet efter jeg kender hende bedre.
Dog hun også en hest der er meget lærenem.
Hun er en hest med tiden, blevet lidt mere rolig og det handler meget om hvor meget man har hende i hænderne (jeg har fx i hele sommerferie trænet miljø træning med hende, så hun kunne klare de presset situationer bedre).
Gangarter
Middel
Stævner
Danish International Open Vejle 2019

Kostume klasse 2 pladsen ud af 2
Var rigtig godt tilfreds med hende! det var først gang hun var byen, så vi tog det stille og rolig.

Dansk Småheste Sport. Vilhelmsborg 22/02 2020
Miljø for begynder: Vi fik 100% og kom på en 4 plads ud af 21

Agility: fejlfri runde ikke placering. god runde, hvor hun bare fulgte med mig og kom fint igennem forhindringerne.

Mønstring: Ingen placering. valgt at starte Mønstring, for at jeg kunne få en fornemelse, hvordan vi var til det, da jeg gerne vil havde hende kåret og have hende til dyrskuer.

Vi har også i corona tiden, startede nogle online klasse, som blev afholdt af Dansk Småheste Sport, her har vi starte miljø og lange liner (hvor vi vandt i ung heste klassen)


kommende stævner

Champions Cup Mayfair d. 27. juni 2020
Her skal vi starte klasse 12. Color, halter, obstacle og klasse 30. Halter obstacle

Dansk Småheste Sport agility summer fun (dato kommer)


opdatering kommer..
Stamtavle
O.B.S
Der vil komme mere af hendes stamtravle ind senere :)

Sire: Westwind Farms Bordeaux Att
Dam: Cohns Dolly Eagle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Delilah (kælenavn Delle) er min først Amerikansk miniature hest.
Jeg har ejet Mani, som jeg ikke havde stamtravle og derfor kunne ikke sige om han var en ren dansk miniature.

Jeg ledte efter en miniature med fuld stamtravle, som jeg også ville kunne avle på. jeg faldt over hende på facebook, hvor jeg så hun var til salg. efter få dage var vi ude og se hende live. kun få uger efter stod hun i stalden, hvor Mani også stod.

Delilah er købt sammen med stald Høgild

Delilah har ikke rigtig været i hænder eller været i books før, så da vi købte hende som 1.5 årige, var der mange ting hun skulle lærer.
Jeg har derfor igennem hele sommeferien, trænet miljø træning med hende, for, at hun kunne håndter presset situationer bedre og mange ting er hun allerede blevet bedre til. jeg kan ihvertifald mærke en stor forskel fra da vi købte hende til nu.
planen er at hun engang skal køres til og avles på

Jeg har d 21/9 2019 haft hende et år!

14/ 06 2020 Opdatering
Delilah er nu kun ejet af mig og vil forsætte med at være det.
Delle (hendes kælenavn) er nu d 30/05 blev 3 år og har udviklet sig meget siden vi købte hende. Sidste sommer begyndte hun at stejle meget og være bange for mange ting. Jeg valgte derfor at lave meget miljø træning med hende, som har gjort en forskel på hende. Hun er blevet meget mere rolig og vi har fået et special bånd til hinanden.
Vi er begyndte i vores træning, at træne med lange line, springe, longering og miljø både i tov og i lange liner.

opdatering 2020:
år 2020 har trods Corona, været et spændene stævne år for mig og Delle. Vi har starte 5 stævner udover online stævne. Til være stævne udvikler hun sig og bliver mere tryg, at komme i byen og se nye ting. så i alt i alt har det været en fantastisk stævne år og vi håber år 2021 bliver lige så god.
udover stævner, blev Delle kørt til i november, som hun klart rigtig flot. Vi har været på køretur i Aulum by og landevej, som har gået rigtig fint og som jeg glæder mig til, vi kan gøre mere af til sommer. vi var også på et online juleridt, hvor vi var klædt ud, Her fik vi meget opmærksomhed fra folk der vil have et billede og roset vores kostume. Det var en rigtigt god dag og Delle klart det rigtig flot trods hun var lidt utålmodig med alle dem der skulle tage billeder af hende.
Kommentér på:
Amerikansk Miniature Teglmosens Delilah West
Annonce