{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Callisto 2011

483 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Luna N
Kvinde | 16 år | Oprettet: 7. dec 2015


Trakehner Callisto

Fødselsår:
2011
Højde:
163 cm
Temperament
Han er super sød og kontaktsøgende hest, men samtidig er han nervøs og sensitiv
Gangarter
Han har nogle fine rumlige gangearter
Stævner
Han har selvfølgelig ikke startet noget endnu, men håber at starte noget LC og LB i løbet 2020, men nu må vi vente og se. Vi har ikke travlt.
Stamtavle
Hans far er Trakehneren Choping
Køn
Han er Vallak
Bemærkninger
Har kun kendt ham i et par dage men har virker sød og rigtig kærlig. Han er sensitiv så tingene skal gå i et roligt tempo, og man skal være rolig omkring ham.

Han er først kommet i hænder i sommerferien 2019, og har derfor ikke lært så meget. Han kan have sadel og hovedtøj på, samt har haft rytter på i skridt. Han kan de bersale ting fra jorden som gå frem, bakke, løfte ben og smile. Han er ved at blive super god til at lærte forbenene, men bagbenene er han ikke så glad for at løfte.

D 29 Januar

Jeg fik Calli hjem d 7 dec og siden da har han bare udviklet sig enormt meget. Vi trænede meget fra jorden det første styke tid, hvor vi lærte hinanden at kende. D 21 dec, sad jeg for første gang på ham, og meget hurtigt fik vi styr på det basale, styre, stoppe, lytte til benene og stemme. Vi er kommet til det punkt hvor tilridningen er slut, og han skal videreuddannes. Han har hvert i ridehus, på skovyut et nyt sted, tur der hjemme, og sprunget et lille kryds. Er så mega stolt af min lille babyhest og hvormeget han er vokset mentalt på det korte stykke tid jeg har haft ham.
Kommentér på:
Trakehner Callisto
x