{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Anton wilam 2010

880 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Melena K
Kvinde | 21 år | Oprettet: 18. dec 2019


Anden særlig race Anton wilam

Fødselsår:
2010
Højde:
146
Temperament
Rolig, sød, og kærlig pony, men kan også være meget viljestærk til tider. Men er lidt af en gadedreng, hvis han for lov til det ;)
Han er en rolig og blid i daligbasis, men han er dog lidt af en kylling til tider. Han er ikke en hest der sparker efter andre på foldene eller bidder. Anton nyder al form får opmærksomhed og deler gerne kys ud til alle, selv til de lidt sure ponyer/heste
Gangarter
Fine gangarter, med plads til forbedring og udvikling.
Stævner
Startet 2 LD-klasser med tidligere ejer med en rød roset med hjem og 71,??%

Han har ikke startet noget med mig endnu. Kun 1 hygge ponygames-spring-jule stævne med en skidt tid, og en masse fejl men med den god tur med i bagagen.

Han har startet noget banetræning med mig i 2020. Vi startede en LC2 til 62,8% med 6-taller og 6,5-taller, men dommeren ville dog gerne se os ride endnu en runde, fordi hun gerne ville se os tage imod den kritik gun gav os, så hun kunne se en forbedring. I anden runde red vi til 65,6 og gjorde os meget umage med at rette vores fejl fra tidligere runde! Der kom mange flotte 7-taller og 6,5-taller
Stamtavle
Ukendt. Gamle ejer siger at hans far var en dygtig springhest.

Opdatering.

Efter en masse research har jeg fundet frem til Antons forældre.

Hans far hedder Orlando. Han er en dygtig springhest og har vidst sprunget 135 i bane. Han er pinto

Hans mor hedder Minnie. Hun er vidst blevet brugt som hygge hest. Moren er haflinger/palomino

Anton har en halvbor - samme far, forskelige mødre. Er usikker på hans navn men han hedder vidst Diablo. Diablo's mor hedder Smukke og har været solgt til sverige for 350.000, og har også gode springevner i blodet.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Dengang vi købte ham, var han ikke lige frem den nemmeste hest. Han gjorde alt for at få mig af. Han skubbede mit ben op af udendørshegnet så mit ben var helt blåt dagen efter, han løb og bukkede også en smule med mig. Jeg stod mellem valget om ham, eller en virkelig sød og rar førstegangs hest. Jeg kunne bare ikke glemme Anton, så på trods af den dårlige ridetur, valgte vi at købe ham. Det viser sig så at den anden hest jeg kunne af valgt, blev så aflivet 3 måneder efter pga en skade han havde IMENS vi prøvede ham, så måske kan man vel kalde det for skæbnen. Det var måske bare ikke meningen jeg skulle have ham, men Anton. Hende vi købte ham af, købte ham af en dyremishandler og fik en sky hest med hjem, som var indsmurt i lort - det tog dem 1 måned at fjerne alt lorten, og blev sågar nød til at klippe noget pelsen af og vaske ham med olie.
Da jeg fik ham var en en hest som ikke ville røres i hovedet, ikke særlig snaksalig, og man kunne bruge 30 minutter bare på at rense én hov, fordi han ikke gad at løfte dem. Han løb, skød skulder, bukkede og havde ingen form for balance i kroppen eller kunne sætte i rigtig galop.

Jeg har haft en masse hårde ord med på vejen, da jeg fik ham, men jeg kunne se en fremtidig stjerne, og en skøn hest i hans øjne. Jeg lyttede ikke til de menneske, og blev ved med at træne og træne, og gør det stadig! Men efter en lang kamp er vi nået pisse langt. Han er blevet en hest som VIL hilse på alle som går forbi ham, og elsker at give store kys. Det er sjældent jeg ser den hest med ørene tilbage mere. Han er blevet rigtig glad og har fundet glæden. Udover han var en rigtig skiderrik da vi fik ham, var han også mega hård i munden, pga savning af tidligere ejer, men det er vi kommet stærkt fra og han er blevet så fin og nogenlunde blød i munden igen.

Hans gamle ejere vi købte ham fra, var super søde og elskede ham højt men havde ikke tiden eller modet til at passe ham da han prøvede at smide alle ryttere af, de satte op på ham.

Jeg fik ham d. 25. febuar 2017. Og har nået en hel masse med ham, og vil have ham i MANGE år endnu. Vi har begge meget af lære endnu, men vi har skam ikke travlt. Vi har stadig kontakt til hans gamle ejer, som iøvrigt er det sødeste menneske, og spørg også engang imellem indtil hvordan Anton har det.

Kommentér på:
Anden særlig race Anton wilam
Annonce