{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Valdemar 2008

273 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ane og Syrlingen
Kvinde | 23 år | Oprettet: 3. sep 2008


Frederiksborg Valdemar

Fødselsår:
2008
Højde:
160 cm
Temperament
Han er så dejligt rolig. Han har det blideste blik og den blødeste måde at være på. Han kan godt blive nervøs, hvis han fx. føler sig alene, men hans måde at tackle det på er nærmere at stivne end at blive hyperaktiv... Han lærer meget hurtigt.
Gangarter
Skridt - middel
Trav - meget fjedrende og taktfast. Simpelthen lækker
Galop - utrænet og indtil videre lidt flad
Stævner
Ingen!
Stamtavle
F: Sabro af Vejleby
M: Punktum
Køn
Vallak
Bemærkninger
Valdemar er min nye hest. Pludselig opstod muligheden for, at han kunne blive min - og det var et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Han har altid stået samme sted som Syrpa, min første hest. Så jeg havde faktisk haft et godt øje til ham og kløet ham bag øret i noget tid... :)

OG nu er han min! Vi har mange spændende opgaver foran os. Han skal simpelthen tilrides, og det bliver rigtig godt. Han er en meget fornuftig hest, så jeg tror på projektet.

Indtil videre har vi trænet hans seperationsangst, longering i skridt og trav, strigling og hygge og lidt tilvænning til sære ting, som at jeg hopper ved siden af ham. Han er cool og lærenem!

Jeg glæder mig til vores fremtid sammen :)

Marts update: Vi træner og træner. Han bliver mere og mere cool med, at jeg render rundt og laver alt muligt omkring ham. Vi træner at gå ud i verden (seperationsangst, longering (som går rigtig godt og er virkelig god træning for både ham og mig!), indparkering og lidt vægt på ryggen (har han taget med ophøjet ro) samt tilvænning til udstyr - indtil videre elestikgjord plus sadelunderlag og senest min lammesadel. Han ser godt ud med sådan en sadel!

Sådanne ting som smedebesøg, strigling af hele kroppen, at stå bundet og generel håndtering i alle hverdagens situationer er også noget, han er ved at vænne sig til at indgå i. Jeg er meget konsekvent og kræver altid det samme af ham, så jeg tror, han er ved at få nogle gode vaner! Det er virkelig en fordel ved at overtage en utrænet hest - den har ikke lært alle mulige unoder. Jeg skal helt sikkert også nok få lært ham nogle dårlige vaner, men jeg PRØVER virkelig, hahah :P

Vi er også ved at lære hinanden ok godt at kende. Han er meget opsøgende og virker meget klar på at komme ud og lave noget, når jeg kommer til stalden. Dejligt <3
Kommentér på:
Frederiksborg Valdemar
x