{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sakskærs Anastacia (Anna) 2003

393 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Lisbeth
Kvinde | 24 år | Oprettet: 22. feb 2011


Anden særlig race Sakskærs Anastacia (Anna)

Fødselsår:
2003
Højde:
165 cm
Temperament
Rolig, sød, tillidsfuld, godmodig
Gangarter
Skridt: middel
Trav: under middel (kræver arbejde)
Galop: middel
Stævner
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Anna er købt som lære hest til min mand, da han har et brændende ønske om at lære at ride, og Anna er den perfekte hest til det.

Da vi d. 23/12 - 19 tog ned for at se og prøve Anna, var hun utrolig sød, nem og omgængelig på staldgangen, hun var flink at sadle op og give alt sit udstyr på. Under rytter er hun utrolig flink, velopdragen og meget opmærksom på sin rytter. Jeg lagde meget vægt på, at hun skulle være velopdragen under rytter og kunne håndtere rytterfejl, og at hun skulle formå at lære fra sig.


27/12 - 19:
Dagen hvor vi fik Anna hjem (til vores opstaldningssted). Anna havde klaret den lange køretur meget flot, og hun fik lov til at komme ud på ridebanen, strække benene og se stedet an, inden hun kom ind i sin nye boks og så sine nye omgivelser.

28/12 - 19:
Anna kom med på en skridttur med 2 andre heste, hun tog turen i ophøjet ro og var ikke utryg ved noget. Hun viste tydeligt sine signaler, når de andre heste kom for tæt på, og der skulle holdes afstand til hende.


9/1 - 20:
Vi har haft en fysiurgisk hesteterapeout ude ved Anna og fået hende gået igennem. Vi har fået nogle øvelser til udstrækning af skuldre og ryg, så vi skåner hende og passer på hende, mens vi er i gang med genoptræningen.

21/1 - 20:
Anna har været ved os i noget tid nu. Hun har gået med føl, inden vi fik hende, så lige nu ligger vi arbejde i genoptræning, hvor vores store fokus er vægtøgning og muskelopbygning. Anna bliver 3x ugentligt longeret over bomme uden nogen form for indspændinger, da hun skal have plads til at finde sin egen balance.
Ellers rides hun i skridt og få runder i trav - da hende og min mand stadig er ved at lære hinanden at kende, og han er i gang med at lære at ride.
Nu venter vi på tandlæge d. 30/1, så hun er helt klar og tiptop i orden.
Kommentér på:
Anden særlig race Sakskærs Anastacia (Anna)
x