{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bayrunner 1996

330 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria B
Kvinde | 28 år | Oprettet: 18. apr 2009


Anden særlig race Bayrunner

Fødselsår:
1996
Højde:
155
Temperament
Han er sin egen herre og hvis han synes han skal hurtigt afsted ud på marken kan han finde på at bare tage tovet og løbe. Han kan også drille når man skal fange ham hvis han ikke lige synes han skal ind så der kan man løbe rundt på marken i et kvarters tid.
Han er meget tålmodig både ved dyrelæge og ved smed. Han står pænt også når man står med ham i langtid på staldgangen. Men får han en godbid eller noget mad af en art så begynder han at tigge og blive urolig.
Gangarter
Han er jo en gammel herre så gangen er lidt der efter, men selvom han er lidt gammel så kan han sagtens stadig tage nogle spring som han elsker og han får så meget energi af det. Vi vil bare endnu mere.

Skridt. Han er meget langsom og vælger sit eget tempo
Trav. Hvis vi er i Naturen og han kan se en hest foran så vil han godt øge tempoet. Ellers traver han i et roligt tempo.
Galop. Han galopere ikke altid helt rent når man ikke har spore på for der er det meget svært at drive ham frem.

Når der er spring der står i hallen så er han mere frisk og når man så rider på så får han en ekstra energi og ørene er helt fremme og en gnist i øjnene. Og så glemmer han nærmest at han er 24 år ??
En del af dem der ser ham i stalden tror ikke helt på han er så gammel. Når jeg spørger folk gætter de på at han skulle være en på mellem 12 -15 år gammel ??
Stævner
Jeg ved han har gået nogle spring stævner tidligere i sit liv.
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Bay Runner har været rideskole hest tidligt i sit liv af hvad jeg har hørt skulle det ca være fra 1999 eller 2000 da han var 3 -4år gammel og så ca. til 2011 og ca 15 år gammel. Det blev han købt af en hvor hun red meget spring på ham i nogle år. Hun havde han i ca 6 år og derefter købte jeg ham i 2017 som 21års.
Og nu er han lige fyldt 24 år d. 1 .april 2020. Han er stadig frisk og elsker stadig spring ligeså meget. Han får en gang i mellem lov til at spring ca 30 cm. Ellers så rider vi bare nogle gode skovture og lidt hygge dressur hvilket ikke er hans spids kompetance. Men han gør det der bliver sagt.
Mine niecer på 4 og 7 kan ride rundt på ham i skridt og trav uden problemer helt selv og han driller dem ikke så meget igen.
En veninde Jeg har på 13 år når hun rider rundt på ham kan han godt finde på at bukke et par gange og drille hende men hun er helt vild med ham alligevel.

Han kan rigtig godt lide når han får lov til at komme på døgn fold, og han er okay nem at holde huld på.

Han har også været med til et oringteringsløb på heste ryg som han tog med stiv arm. Han red så fint ved siden af en anden hest hvor man skulle selv vælge gangart og holde i hånd med den anden rytter.

Han var med på voksen ridelejr hvor vi skule ride 3 timer den ene dag hvor vi havde et par madpakke pauser. Og igen 3 timer den anden dag. De yngre heste og rideskolehestene var meget dovne tilsidst men Bay var klar til at ride noget mere han var frisk.
Kommentér på:
Anden særlig race Bayrunner
Annonce