{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Raleigh skrødstrup 2015

258 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

AlberteRimmen
Kvinde | 22 år | Oprettet: 12. maj 2010


Knabstrupper Raleigh skrødstrup

Fødselsår:
2015
Højde:
170cm
Temperament
Roligt, men man skal ikke tage fejl af han er en rigtig drengerøv med en masse personlighed
Gangarter
Rigtig flotte gangarter
Stævner
Ral har ikke deltaget i nogen stævner endnu, men vi håber på snart at komme lidt ud på stævnebanerne og deltage i nogle jagter
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Raleigh, som i daglig tale kaldes Ral eller Ralle er en rigtig drengerøv, med det mest fantastiske sind. Han er en hest man ligger rigtig meget mærke til, ikke blot ud fra hans pletter, men også fra den udstråling han udsender.
Jeg fik Ral hjem d. 1/5-2020, og han har givet mig så meget glæde! Han er en drøm at ride på og tager nye udfordringer i stiv arm! Jeg købte Ral, fordi Cea som skulle være min ridehest, desværre ikke kunne klare at ride det som jeg gerne ville, nemlig spring, hun gik og sagde fra under ridning, så jeg gik på udkig efter en ny ridehest og fandt Ralle. Ral har med sin udstråling og personlighed fået en helt speciel plads i mit hjerte. Han holde mine to andre hopper på plads og både Cea og Bella er smask forelsket i ham. Han er i rivende udvikling under rytter og vi er efterhånden ved at være rimelig rystet i springdelen, hvor han nu springer en lille bane på 70-80cm efter blot 5 springtræninger. Jeg glæder mig til at opleve verdenen og livet sammen med Ral!
Kommentér på:
Knabstrupper Raleigh skrødstrup
x