{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Conrado TM 2014

190 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pura Raza Española Conrado TM

Fødselsår:
2014
Højde:
160 cm men forventer han bliver større at se på, når han tager lidt på og får nogle muskler.
Temperament
Jeg har ikke kendt Conrado særlig længe, men hans temperament og sind var det jeg faldt for ved ham. Allerede første dag jeg mødte ham, var han nysgerrig og kontaktsøgende. Inden jeg købte ham fik jeg trænet med ham nogle gange og der var han super arbejdsvillig, kontaktsøgende, stressede lidt let op og skulle følge med i ALT. Nu hvor jeg har ham hjemme har han mange flere sider, end jeg lige troede og havde turde håbe på.

Conrado er blevet virkelig cool og rolig, og søger kontakt til de andre heste. Han er rigtig god til hestesprog såvel som menneskesprog. Jeg har ikke mødt en hest før, som hviler så meget i sin teenagerkrop som han gør indtil videre. Jeg er meget imponeret over, hvor roligt han tager de nye omgivelser, sted, nye venner og nye rutiner så hurtigt til sig. Ikke nok med at han er rolig, så er han også super nysgerrig og har virkelig meget mod i sig.

Jeg glæder mig bare til at lære ham endnu bedre at kende!
Gangarter
De gangarter som jeg har set er jeg slet ikke skuffet over! Jeg går ikke vildt meget op i gangarter, men fordi han er en spansk hest forventer jeg nok lidt mere.

Hans skridt ser afspændt ud og han løfter sine ben rigtig fint. I traven har han ikke de høje løft endnu, men den ser rigtig behagelig ud. Hans galop på longe har jeg kun set en gang, og der havde han lidt svært ved at holde balancen - men det er jo helt naturligt... Til gengæld laver han nogle fine overgange på folden og viser at han sagtens kan galoperer med større afsæt.
Stævner
Ingen stævner endnu men man skal aldrig sige aldrig.
Stamtavle
Mor: Confitera CA, P.R.E
Far: Donoso VII

Conrado har spansk pas og er medlem af Dansk Pre Avlsforening.
Køn
Vallak og kan ikke huske, hvornår han blev kastreret.
Bemærkninger
Conrado betyder "Rådgiver" på spansk og hans navn passer bare helt perfekt til ham! Han er ikke tilreddet endnu. Til gengæld er han blevet trænet fra jorden i det akademiske og horsemanship.
Lige nu handler det bare om at lære hinanden godt at kende og fortsætte på jordarbejdet med ham.

Mere vil selvfølgelig komme om ham med tiden :-)
Kommentér på:
Pura Raza Española Conrado TM
x