{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Chopins Mushu 2019

174 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Viktoria K
Kvinde | 15 år | Oprettet: 13. jun 2018


Welsh Pony af Cob-type (sec C) Chopins Mushu

Fødselsår:
2019
Højde:
Forventer stg. mål: 137cm
Temperament
Mushu er en meget rolig dreng der er rigtig glad for mad. Han bliver ikke så let bange, men han synes alligevel at vandet fra vandslangen skal sparkes væk.
Gangarter
Han er ikke så gammel endnu, men hans trav er rigtig fin.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Mor: Chopins Montana
Far: Caebryn Harri QC
Køn
Hingst
Bemærkninger
Mushu er en lille, glad dreng på 1 år. Han er rigtig madglad og elsker at lege. Glæder mig til at se hvad han bliver til i fremtiden.

Jeg mødte ham ved et tilfælde da han ikke var ældre end 2 uger. Der havde jeg ingen planer om at skulle have hest i den nære fremtid, men så blev hele mit liv vendt på hovedet. Derfor valgte jeg i december 2019 at jeg ville spare op til en pony som kunne få mit humør op.

29 Januar 2020 skrev jeg frem og tilbage med Stutteri Chopin, som jeg i forvejen havde godt kendskab til, og min plan var at jeg ville ud og se en af deres drægtige hopper, som jeg gerne ville have et afkom af.

Vi tog derned og snakkede med dem, og så sagde ejerne at de stadig havde hoppens hingsteføl fra sidste år, Mushu, (som jeg flere gange havde set på deres hjemmeside, men troede var solgt) som skulle sælges i starten af foråret. De havde beholdt ham for at have en foldkamerat til et andet hingsteføl.

Vi tog hjem og tænkte over det, og det skulle være Mushu.

Mushu kom hjem til mig den 1. april og jeg er rigtig glad for ham. Bedste beslutning jeg har taget. Tror på det var meningen vi skulle være sammen, det hele var jo rent tilfældighed.
Kommentér på:
Welsh Pony af Cob-type (sec C) Chopins Mushu
x