{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Oldenburger Vincent 2012

652 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tysk Oldenburger Vincent

Fødselsår:
2012
Højde:
180
Temperament
Rolig med tænding
Gangarter
Over middel
Stævner
Fra ingenting til over 70 i La1. Påbegyndt La2
Stamtavle
Far: Vince (kwpn)
FF: Gribaldi (Trak) FFF: Gondola II
FM: Nancy (kwpn) FMF: Hofnar

Mor: Rowina (hann)
MF: Rohdiamant (Old) MFF: Rubinstein I
MM: Weltwunder (Hann) MMF: Weltmayer
Køn
Vallak
Bemærkninger
9. Sep. 2020

Var på højgård og få en klinisk undersøgelse samt se røgten billeder.

Han gik lige igennem så nu er han hjemme i stalden.

Ved ikke meget om ham andet end at han kommer fra et stutteri i England og at han har været med i en byttehandel herhjemme. Han er ret godt gående men ellers aldrig rigtig kommet igang, tror han har været lidt kastebold her på det sidste men han lader sig ikke påvirke ret meget af det han er temmelig cool. Han er en sød og rar gadedreng som elsker at nusse og elsker mad

9. Februar 2021
Så er der gået 5 måneder.. Vi fandt hurtig ud af hvor dårligt han har været passet med alt. Først vaccinationer var ikke holdt så var der rigtig mange tandspidser så vi havde tandlæge til ham. Og så har vi været i et langt forløb med kranio sekral og laser terapi. Så har vi haft sadel tilpasning samt nogle foldskadet fordi han er en drengerøv der ikke lige forstår og styre hans ben og nogen gange bare lader hjernen blive i boksen. Men vi er igang igen med genoptræning efter nogen mindre skader og det går godt.

1 maj. Vinne 9 år idag. Den 9 maj har vi haft ham i 8 mdr. han er sød og dejlig trods hans særheder. Nu kan vi endelig se at vores anstrænglser for at skab muskler begynder at hjælpe. . Ny sadel kommer om 4 uger en clincher compact det blir spændende og se hvordan den kommer til at hjælpe både hest og rytter.

30.april. 23

Så bliver Vincent 11 år imorgen. Der er sket meget i den tid vi har haft ham. Desværre er der ikke rigtig tid til at nyde ham. Så vi har besluttet at finde en ny familie til ham, som kan bygge videre på dressuren og stævner. Han er god til at komme med i byen så vi håber at finde en der vil bruge ham som stævne hest. Tænker han ned rette rytter kan komme hele vejen.

Nu er vi begyndt at lege lidt med pioetter eller noget der skal ligner, han syntes det er sjovt men også meget svært. Han er i det hele taget god til side bevægelser. Changementer får han lidt svære ved, han kan ikke bytte endnu men kan godt lave et skift med et par skridt trin så det er det vi stadig kun øver. Han skal nu nok få det lært ligesom da han slet ikke kunne træde tilbage så er han endt med at blive rigtig god til det. Og parade kunne han heller ikke, nu er det jo meget let. Vi har også trænet benløft fra jorden en smule så det skal han såmem også nok komme til at kunne en dag. Måske bliver det nok det sværeste for ham for han er jo en stor dreng.
Han er så dejlig en hest, så sød og rar, men glemmer nogen gange at han er stor og at han skal opføre sig pænt. Han ved slet ikke at han kan virke voldsom for i hans hoved er han bare lille bitte og ting kan være farlige.
Han er ikke god til skæld ud men elsker ros. Han har brug for en kontant og fast hånd når han slår hovedet fra og stresser på striglepladsen eller i håndtering ellers kommer han til at virke lidt voldsom. Vi plejer at ignorer ham til han falder ned og hvis ikke hjælper det at få en børste eller et vandsprøjt så får man hans opmærksomhed igen. Det er ret sjovt.
Under rytter er det farligste han kan finde på at hoppe på forben eller bakke ind i barrieren og det gør han kun når tingene er svære. Han har aldrig bukket eller stejlet. Han er normalt ikke bange for noget men kan godt se spøgelser så vil han ikke gå eller spjætter han men han har aldrig rendt sin vej.

Kommentér på:
Tysk Oldenburger Vincent
Annonce