{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod De Cosmo 2007

216 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod De Cosmo

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca 165
Temperament
De Cosmo har et fantastisk sind, han er rolig, afbalanceret og har den helt rigtige mængde energi, når situationen kalder på dét. Jeg havde haft Cosmo under en uge, da jeg første gang beskrev at han hjerte var alt for stort til hans krop. En ualmindelig venlig og høflig sjæl, som altid kommer med en behagelig og omsorgsfuld energi.
Gangarter
Tre skønne gangarter, med massere afskub, energi og aktivitet, som dog bærer præg af spat i begge bagben.
Stævner
Stamtavle
Kommer
Køn
Vallak
Bemærkninger
De Cosmo kom til mig i januar 2019, som min første lånehest. Vi brugte 2019 på at lære hinanden at kende og få Cosmo i form ovenpå mange års pause. Vi brugte året på at træne mountain trail, dressur, ride lange ture i skoven og så gik Cosmo med et par elever om ugen. Vi har desuden været til en del kurser, både ved Susan Kjærgaard, Amanda Barton og Pauline Preston.

I 2020 fik Cosmo desværre konstateret mavesår, primært i den røde del af maven, og jeg fik lov at overtage ham imod at jeg gav ham behandling. I denne forbindelse fik han en længere pause, og da vi skulle igang igen var han desværre halt on-off på alle 4 ben. Han kom i udredning og det viste sig at han havde spat i begge bagben og derfor overbelastede sine forben, hvorfor haltheden bevægede sig imellem alle 4 ben.

I dag er Cosmo i genoptræning ovenpå et års pause, han har fået specialbeslag og får et tilskud til leddene fra dyrlægen med rigtig god effekt.

Så nu håber jeg at mig og De Cosmo får rigtig mange skønne år sammen. Oprindeligt lånte jeg ham med henblik på dressur, hvilket stadig er en del af planen, men hans venlig væsen har væltet mig omkuld, og jeg nyder alle timer i hans vidunderlige selskab. Forhåbentligt fremtiden bringer os nogle mountain trail stævner, et hav af fantastiske skovture og rideture på stranden. De Cosmo har været den mest fantastiske bonus til min lille, skønne hesteflok, og jeg nyder i sandhed hver eneste dag med ham :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod De Cosmo
x