{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lady 2013

440 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene L
| 0 år | Oprettet: 24. okt 2020


Shetlænder Lady

Fødselsår:
2013
Højde:
Hun er målt med en tommestok til 79 cm, men jeg siger altid hun er 80 cm.
Temperament
Man skal ikke have alt for hurtigere bevægelser omkring hende, så bliver hun lidt "stresset". Hun elsker at lave noget, og vil stå stille særlig længe ad gangen (dog noget vi træner på) . Hun elsker opmærksomhed og er meget ked af at være alene. Hun elsker at klø tilbage når man klør hende i pelsen.
Gangarter
Stævner
Vi har startet et Corona-stævne hvor vi gik knap 8 km.
Stamtavle
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
2020: Jeg købte Lady den 1. maj 2020, da vi havde flyttet min pony hjem, og den manglede selskab. Jeg ved ikke noget om hendes fortid, da jeg købte hende hos en hestehandler. Dog er jeg sikker på, at hun har været i gode hænder, for hun er bestemt ikke menneskesky.
Hvis i ved noget om hendes fortid vil jeg meget gerne høre fra jer ;)
Jeg tror hun har været brugt til trækketure og måske kørt med vogn.
Hun siger intet til hverken biler, lastbiler, traktorer, hunde osv. Har også haft hende med på stranden.
Lady kan også godt lide at springe, og selvom hun ikke er særlig høj, har hun stadig sprunget 50 cm.
Hen over vinteren har vi haft problemer med, at hun er rendt ud af folden. Min far er heldigvis en handyman, så han har lavet en fold af vildhegn, så hun stadig kan være ude. Hun går dog alene, men min ponys fold er lige ved siden af, så de kan altid se hinanden.

2021: Tog vi vejen hen til Skanderborg for at hente en sulky til Lady. Vi har nu kørt med den 3 gange (2 gange i haven og 1 gang på en lille tur) Lady kan rigtig godt lide det, men synes det er kedeligt at stå stille. Det skal der trænes noget mere på. Hun reagerer fint på stemmen og er nem at styre. På vores lille tur kunne vi både trave og galoppere.
Hun har døjet lidt med lus, så har nogle bare pletter i pelsen, men det er i bedring. 2020 bød på mange gode ting for Lady og jeg, og jeg glæder mig til resten af 2021. Så følg endelig med hvis i vil.....:)
Kommentér på:
Shetlænder Lady
Annonce