{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Vestergaard's Zack 2020

282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Vestergaard's Zack

Fødselsår:
2020
Højde:
Forventet 165-168
Temperament
Total cool, og alt tages med ophøjet ro.
Gangarter
Skridt, trav og galop.
Han kan nok flytte de lange stænger, selvom de var lidt svære og styre i starten.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Oldenborg.

Mor:Lotte
Far: Rafinel.

Begge kan ses på min profil.
Køn
Hingst
Bemærkninger
Zack er født d. 23/7-20 efter en lidt hård fødsel - i hvert fald for mor Lotte da hans ene forben ikke var kommet med frem, så vi måtte skubbe ham tilbage for og se om vi så kunne få den med frem, men Lotte havde stærke veer, så det var virkelig en prøvelse.
Dyrlæge blev tilkaldt da vi ikke umiddelbart ku vende det, og vi vidste gøl ikke kunne klare det ret længe, desværre havde vagtdyrlægen ca trekvarters kørsel til os, så i mellemtiden måtte vi forsat kæmpe med og prøve og få det forben frem, og det lykkedes til sidst.

Ud kom dette fine føl, og han havde heldigvis ikke lidt nød. Mor Lotte var meget udmattet da folingen var overstået, og lå lidt inden hun ku rejse sig igen.

Den lille fyr var frisk og livlig, og ville hurtigt på benene, og lige siden har han bare været en hest der skulle fremad i tilværelsen, han voksede som ukrudt, begyndte tidligt og interessere sig for moderens foder, han har vilje til og lære, og elsker opmærksomheden, ja stråfoder røg også hurtigt ned i gode mængder.

Da tiden til fravænningen kom var han også bare total cool, og det gik stille og roligt, og han rejste efterfølgende til Fyn til hans nye ejer som har kendt ham helt fra lille af, hvor han med tiden skal blive en god stabil ridehest.

Det er jeg slet ikke i tvivl om han bliver med det sind han har.

Kommentér på:
Oldenborg Vestergaard's Zack
x