{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Glerups Isac 2019

316 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nellestab
Kvinde | 21 år | Oprettet: 7. jan 2016


Fjordhest Glerups Isac

Fødselsår:
2019
Højde:
142,5 på nuværende tidspunkt. Han har lige skudt røv igen!
Temperament
Isac er meget mild og meget nysgerrig. Han har dog svært ved at holde opmærksomheden i situationer med mange heste eller mennesker, men det regner jeg med, at det kommer med alderen!
Gangarter
Endnu ikke bedømt.
Stævner
Isac er ikke gammel nok til at gå stævner endnu, men vi har gået et enkelt distanceridt. Målet er selvfølgelig Fjordheste DM
Stamtavle
Far: Mosegårdens Ivanhoe - Farfar: Mosegårdens Kejser
Morfar: Lutor Bjelland.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Glerups Isac er min første helt egen hest - og unghest. Jeg har tidligere haft parter på en række forskellige heste, heriblandt Fjordheste og jeg har altid været forelsket i racen.

Isac, i dagligt tale Bøf eller Mød, går pt i løsdrift ude på en rideklub, indtil vi er klar med løsdriften herhjemme. Her skal han stå med min kusines nyindkøbte islænderplag.

Isac skal være springhest når nu engang han bliver gammel nok. Indtil da, hygger vi os med en masse gåture så han kan møde den store og farlige verden, almindelige signaler som stop/gå, lidt miljøtræning osv. Engang imellem får han dog lov til at blive sluppet fri nede på ridebanen, hvor han uprovokeret har taget et par spring i ny og næ. Han viser allerede god teknik og virker til at synes det er skideskægt, hvilket er super heldigt for mig!

Målet er DM, NM, EM og gerne nogle jagter. Vil gerne prøve det hele og Isac er købt til formålet. Planen er at han skal blive hos mig indtil han ikke er her længere, en for evigt-hest og jeg håber selvfølgelig, og glæder mig til en spændende fremtid vi kommer i møde sammen!
Kommentér på:
Fjordhest Glerups Isac
x