{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Blak-kes Aslak 2021

180 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Blak-kes Aslak

Fødselsår:
2021
Højde:
Forventet stang ca 160 cm
Temperament
En krudtugle uden lige. Aslak er modig og undersøger gerne hele folden uden hjælp fra sin mor eller de andre heste. Han har fart over feltet og elsker at undersøge og erobre verden.
Gangarter
Skridt, trav, galop. Lige nu meget ubalancerede, men enormt nuttede.
Stævner
Stamtavle
Kommer
Køn
Hingst
Bemærkninger
Aslak er født den 14/4-2021, og da jeg så hans billeder på Facebook, blev jeg mega fornærmet og tænkte "Hvem er det der har lagt billeder af MIN hest på Facebook, uden at spørge om lov?!". Hans avler skrev så dagen efter, om jeg ville komme og se ham, og dagen efter igen om jeg ikke ville købe ham. Og sådan blev Aslak min.

Aslak er kommet til mig, mens jeg stadig er i stor sorg over tabet af mine andre heste. Egentligt havde jeg bestemt at jeg først ville have hest om et år eller to. Nok mest fordi jeg var bange for at folk ville tro at jeg forsøgte og erstatte dem jeg har mistet. Men sådan er det ikke... Aslak er helt sin egen, han er finurlig og sjov og stærk og modig. Og han har simpelthen så meget personlighed.

Jeg nyder at komme forbi hans sted hver eneste dag og tilbringe tid i hans selskab. Det er virkelig en gave lige nu, at blive tvunget til og forholde mig så intenst til et andet væsen. Det er virkelig dejligt med en frisk start, og dejligt let at bruge min tid på at lære ham og kende. Jeg er virkelig taknemmelig over at Aslak kom ind i mit liv, lige da han gjorde.
Kommentér på:
Oldenborg Blak-kes Aslak
x