{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Engholms malik 2017

191 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

lotte p
Kvinde | 49 år | Oprettet: 15. jul 2008


Shetlænder Engholms malik

Fødselsår:
2017
Højde:
100 cm
Temperament
malik har det bedste og rolige sind
Gangarter
gode
Stævner
ingen
Stamtavle
Far:
Marco av bergli
Farfar:
Almnäs major
Farfars far:
Edmund v. d. brouwerij
Farfars mor:
Bridgela v. bangaerde
Farmor:
Sharons iris
Farmors far:
Ytterhalls mistral
Farmors mor:
Sharon
Mor:
Engholms monique
Morfar:
Sandfords galaxy
Morfars far:
Bergeruds polo
Morfars mor:
Solbakkegårdens nana
Mormor:
Engholms mira
Mormors far:
Tirval of quendale
Mormors mor:
Veggerbys malou


Køn
vallak
Bemærkninger
malik er min nye soulmate efter jeg ikke har har haft hest nogle år pga nogle voldsomme styrt som gjorde jeg ikke tør sætte mig op på hest igen. men savnet med at have hest mellem hænderne igen og det sociale i stalden var stort og så faldt valget på en lille pony som jeg kan hygge med. jeg går ikke så godt mere så den str ville passe perfekt.

så 30/6-21 kom denne lille fyr ud af tranporten hvor han havde stået så fint helt fra nordjylland til lolland. måtte lige fælde en lille tåre. det skal siges jeg købte ham ubeset så vidste ikke hvordan han rigtig så ud andet end på billeder :) men hold nu op en charmetrold der sagde hej til mig.
han kom fra en avler hvor han havde gået på kæmpe folde i hans 4 leveår så han er opdrættet i de bedste forhold. så det er en stor omvæltning at komme ud og køre en laaaang tur og så ind i en boks som han aldrig har stået i. men har tager det hele i stiv hov.

nu er træningen startet med at få ham i form og han skal jo lære alt da han aldrig har prøvet noget :) men han er så lærenem og allerede efter 4 gange i longe havde han fattet alle gangarter med stemme og parade ude i longen i stedet for at vende rundt.

det var ikke meningen at han skulle køre med vogn da jeg ikke mente jeg turde efter mine traumer med stor hest for tænk nu hvis han bliver forskrækket og løber med vogn og alt. men han er så rolig og jeg føler jeg stoler på ham, så nu er vi i gang med at køre ham til, og han er bare en stjerne.
vi startede i liner så han kunne lære at stoppe og dreje osv. og så begyndte vi med at trække et dæk og det var han da ret ligeglad med. efter to gange spændte vi allerede vogn på, og nu 3. gang med vogn var vi på rigtig tur. og han er bare så rar.

så han er vist blevet min nye terapi pony og glæder mig til mange mange gode timer.
Kommentér på:
Shetlænder Engholms malik
x