{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Lille Egebjergs Manhatten 2011

190 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nikita
Kvinde | 19 år | Oprettet: 8. dec 2013


Knabstrupper Lille Egebjergs Manhatten

Fødselsår:
2011
Højde:
135 cm
Temperament
Manhatten er en sød og rolig pony men han har en tænding når der bliver sat nogle spring op og derfor tror jeg også han ville egnes som mounted/pony games pony.
Gangarter
Skridt: Fin fremadgående skridt når man lige har fået ham igang, han har stået stille længe og er derfor i super dårlig form, men det går i den rigtige retning hvis man bare opfordrer ham til det.

Trav: Det samme som skridt, super fin lille trav hvor han sagtens kan strække benene langt på trods af hans korte gangarter. Som sagt er han dårlig form, så der er stadig lang vej til hans topform, men han er super dygtig.

Galop: Han har rigtigt dårlig balance, i sær i galloppen hvor han har en meget kort galop. Dette synes jeg dog forbedres fra gang til gang hvilket er helt perfekt.
Stævner
Manhatten har endnu ikke startet stævner, men er sikker på han kommer til at klare sig super fint til fremtidige stævner.

I sær dressur er han snart klar til, men der er lang vej til springstævnerne.
Stamtavle
Køn
Vallak, dog en tendens til at opføre sig en smule hingstet (Ikke i form af aggressivitet, men han vil gerne bestemme og så er han rigtigt glad for hopper)
Bemærkninger
Den skønneste pony jeg har mødt med det dejligste sind. En pony jeg aldrig glemmer.
Kommentér på:
Knabstrupper Lille Egebjergs Manhatten
x