{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Anton 2021

122 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrineholm
Kvinde | 26 år | Oprettet: 20. mar 2007


Anden særlig race Anton

Fødselsår:
2021
Højde:
128 cm i stg
Temperament
Anton er kun 7 måneder, og har helt almindelig sundt føl-temperament. Han er nysgerrig og kæk. Meget frisk og glad for klikkertræning. Han følger mig og er enormt tillidsfuld.
Anton er ikke trænet i trafik endnu, men tager miljøtræningen i stiv arm!
Gangarter
Anton er 5-gænger, men selvfølgelig utrænet grundet hans alder. Gangarter er bare noget han leger lidt med på folden - helt som det skal være i den alder.
Stævner
Ingen stævner. På sigt bliver han min ridehest, og så ser vi hvad der sker. Jeg har ingen stævneplaner, men kun planer om en masse hygge, kærlig og alderssvarende træning.
Stamtavle
Anton er "hjemmeavl", og har grønt pas. Han må jo egentlig ikke kaldes islænder, når han har grønt pas. Antons far har sort pas og fuld stamtavle, men er ikke kåret. Antons mor har rødt pas.
Jeg kender godt Antons stamtavle, da den er blevet fremlagt for mig. Af hensyn til avler, som ejer både Antons mor og far, vil jeg dog ikke dele nogle navne herinde :-)
Køn
Hingst
Bemærkninger
Jeg købte Anton, da jeg forelskede mig i hans skønne temperament. Første gang jeg mødte ham, fulgte han efter mig og nappede i snørrene på min regnjakke :-) Jeg faldt for ham med det samme, så ventetiden til han kom hjem, føltes længere end den var ;-)..
Nu har Anton boet her i et stykke tid, og han er stadig lige så skøn og jeg bliver mere og mere forelsket i hans personlighed. Han betyder allerede noget helt specielt for mig, og jeg nyder hver dag med ham.
Vi laver kun alderssvarende træning, og kun i en grad hvor Anton synes det er sjovt. Han er vild med klikkertræning, hvor vi arbejder med target træning lige nu, og ellers øver vi at følge efter mig og at blive tryg ved træktov. Hver dag bliver jeg så pavestolt af, hvor sindsygt sød og dygtig han er, og hvor meget han elsker at bruge tid på vores små træninger sammen og alt den tid vi bruger på nus og snak. Jeg glæder mig til at dele min fremtid med ham, og han kommer til at bo her hos mig altid
Kommentér på:
Anden særlig race Anton
x