{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mynte 2020

172 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrineholm
Kvinde | 26 år | Oprettet: 20. mar 2007


Anden særlig race Mynte

Fødselsår:
2020
Højde:
76 cm i stg
Temperament
Mynte har et skønt temperament. Vi købte hende sammen med vores anden lille pony Vilma, og Mynte er klart den rolige af de to, hvor Vilma er mere kæk.
Mynte er skøn sammen med vores børn, og hun opsøger altid selv deres opmærksomhed. Hun er enormt tålmodig og 100% trafiksikker
Gangarter
Mynte har almindelige gangarter for en lille utrænet pony på hendes størrelse. Når vi har løssprunget over bom, elsker hun at tage en hurtig galop. Nogle gange løber vi en tur i træktov, hvor Mynte altid vælger trav, og nyder farten.
Stævner
Ingen stævner endnu, og kun kommende stævner, hvis det er hygge-stævner med mine børn. Evt. Lokale små samværds-stævner med noget agility eller lignende, men hun er stadig meget ung, så vi ser tiden an.
Stamtavle
Ingen samtale. Jeg har dog haft kontakt til ejeren af Myntes mor, så jeg har set nogle billeder af Myntes mor. Jeg formoder hun er mini shet eller lignende, ligesom vores anden pony Vilma
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Mynte er min 5-årige søns hest, selvom det selvfølgelig er mig der passer og "træner" hende, med hjælp fra min søn selvfølgelig. Min søn og Mynte nyder hinandens selvskab med trækture og nus.
Mynte har løssprunget lidt (over bom), hvilket hun var helt vild med! Hun er ung endnu, men kunne godt blive en rigtig fin trækturs-pony, hvis hun vokser lidt mere. Hun er robust bygget, og rigtig tålmodig og glad for mine børn.

Mynte kommer (ligesom min anden pony Vilma) ikke fra de bedste vilkår. Hun havde meget kløe, manglende pels, dårlige hove mm, da jeg købte Vilma og Mynte. Hun er dog blevet rigtig fin og har en ensartet flot pels efter vi har ændret lidt i kost og tilskud, og hun virker til at stortrives her.
Kommentér på:
Anden særlig race Mynte
x