{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Aithusa (Tøsen) 2018

476 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Luba J
Kvinde | 24 år | Oprettet: 21. sep 2012


Anden særlig race Aithusa (Tøsen)

Fødselsår:
2018
Højde:
120
Temperament
Rolig og fornuftig med benene solidt plantede som et æsel
Gangarter
Hun har gangarter som en lille hest, så der er svæv under hende
Stævner
Stamtavle
Far: Æsel
Mor: Welch
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Aithusa er et sødt lille muldyr på 3 år.
Hun er lige "kommet hjem" (d.25/11-2021), så der er stadig meget at lære om hende.

Da jeg fik hende hjem kunne hun ikke føres let og var genneralt "tung". Det eneste sted hun var setetiv var bagbenene og det var tydeligt da man prøvede at komme til...

Efter nogle dages klikker- træning og positiv forstærkning er hun nu en helt anden. Hun kan føres, er mere sensitiv over for signaler, hvilket er dejligt.
Jeg har været ved vej med hende og gået ture i byen hvor hun er opstaldet. Det klare hun super, og er hverken bange for biler, hunde eller andet vi hidtil har mødt.


d. 27/8
Mig og Aithusa har nu været sammen i mange måneder efterhånden. Efter den grundlæggende træning som gå frem, stop -signaler i grimen kørte vi forkert af hinanden. Vi havde faktisk et par måneder ved fældningen hvor vi ikke kunne forstå hinanden hvilket resulterede i en frustrerede Aithusa. De ting jeg ville med hende, lige meget hvad jeg foreslog "ville hun ikke", så jeg måtte ligge mine ting på hylden og starte forfra.. hvad ville hun? Jeg har aldrig set mig selv som hård eller kontant "træner", men måske jeg var for meget for hende... Jeg begynde at koncentrere mig om at, være i nu'et, hverken tænke for- eller fremtid.
Nu har vi arbejdet sådan over sommeren og hun er endelig glad igen, vi nyder tiden sammen og hun selv har vist et kæmpe talent inden for tricks, hvilket jeg tænker, at arbejde videre med. Men vi må se hvad der sker og hvad hun vil.
Aithusa er glad, jeg er glad og jeg glæder mig til at se hvad det næste stykke tid bringer os.

17/10 2022
Aithusa er så glad for tiden, hun er i god udvikling og jeg er super glad for at have beholdt hende trods en meget svær/hård tid i foråret/ start sommer.
Efter virkelig at have sat mig dybt ind i muldyr's måde at tænke og reagere på er vi kommet til en start tilridning (sadel og vægt på ryggen) med succes, men hun får mange pauser da jeg ikke selv skal ride hende når endelig tilridning kommer på tale.
Jeg er lykkelig over, at vi d. 24 i denne måned kan partnere i et år. For hvor har der været meget op og nedture og tanker om jeg var den rette for hende.
Det er dog nu besluttet at jeg vil gå igennem alt for altid, at være ved hendes side og jeg håber virkelig jeg kan leve op til dette løfte.
Kommentér på:
Anden særlig race Aithusa (Tøsen)
Annonce