{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Pikachu Ørnhøj [Tidl. part] 2007

442 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna TL
Kvinde | 19 år | Oprettet: 30. okt 2017


Dansk Varmblod Pikachu Ørnhøj

Fødselsår:
2007
Højde:
170 ca.
Temperament
Pika er sådan en skøn hest. Han glemte ofte hvor stor han var, og er virkelig den allerstørste kælepot jeg har mødt. Han fandt sig i det meste, og jeg har aldrig oplevet at han er blevet meget bange, eller sagt fra under ridning.
Gangarter
Skridt:
Meget kort.

Trav:
Hans trav var uden tvivl hans bedste gangart. Vi nåede at få plads på nogle virkleig gode øgninger, men han kan ellers godt blive meget kort i hans trav.

Galop:
Samme med galop, så har han det med at blive meget kort, og havde ikke så meget styrke. Sammen syntes jeg dog det blev meget bedre tilsidst at jeg red ham.
Stævner
Nåede jeg desværre aldrig.
Stamtavle
M: Comtesse Ørnhøj
F: Kærgaardens Margaux
FF: Crowns Choice
Køn
Vallak
Bemærkninger
Pikachu havde jeg desværre kun æren af i lidt mindre end et halvt år. Min første tur var d. 7 Januar 2019. Jeg red ham to gange om ugen for hans ejer. Grunden til det var at det var altid planen at Pika skulle rides af ejerens døtre, men de mistede lysten lidt og havde ikke så meget tid til ham. Sammen med det, og at ejeren syntes han var lidt en stor mundfuld, så blev han altså solgt.

Jeg var så solgt da jeg en besked fra hans ejer om, om jeg kunne tænke mig at prøve at passe ham. Det var ret stort for mig da det var den første privathest jeg fik lov at passe.
Desværre blev han hentet af hans nye ejere d. 17 maj 2019. Jeg ved heldigvis hvor han er og har kontakt til hans part.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Pikachu Ørnhøj
Annonce