{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lucy af Lindemose [Tidl. part] 2006

337 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna TL
Kvinde | 19 år | Oprettet: 30. okt 2017


Dansk Varmblod Lucy af Lindemose

Fødselsår:
2006
Højde:
170

Lucy har fødselsdag d. 20 April 2006
Temperament
Super dejlig hest, i hvert fald for en rød hoppe. Ligesom at man har lært Lucys knapper giver hun en god tur hver gang. Hun var altid 100% på til alt hvad hun bliver bedt om, og 110% på når hun skulle springe. Hun finder tit spøgelser og derfor kan hun virke lidt voldsom at gå med. Hun havde det også med at trippe en del, men det gjorde hun slet ikke til sidst jeg red hende.
Gangarter
Skridt:
Skridten arbejdede vi meget på da det var hende værste gangart, men tilsidst trådte hun godt ind under sig, og trippede ikke. Vi fokuserede meget på hun skulle være tilpas og gå stille og roligt.

Trav:
Sammen med galop er det virkelig hende stærke side. Hun tager meget store rare skridt, men det kan være lidt svært at sidde i den. Lucy er tit beskrevet som en gangmaskine.

Galop:
Kæmpe rar galop. Man skulle ikke tro hun var af springafstamning med de gangarter. Hun viser virkelig sin stærke side i galop, og hun er mega god at arbejde med.
Stævner
Programridning for dommer
LB1: 63,22%
LB1: 62,25%
Stamtavle
Far:
Lucky light
Farfar:
Lagano
Farfars far:
Leander
Farfars mor:
Las vegas
Farmor:
Majbrit
Mor:
Tifany
Morfar:
Urprinz
Morfars far:
Ulan
Morfars mor:
Waldprinzessi
Mormor:
Tanja
Mormors far:
Luxemburg
Mormors mor:
Kikkan


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Lucy er den hest som jeg blevet “matchet op” med på efterskole 20/21. Selvom vi var hjemsendt en del nåede jeg rigtig meget med hende. Jeg udviklede mig selv rigtig meget, og Lucy er den bedste læremester. Efterskolen samarbejdede med Arden Sportsrideklub, men Lucy var ikke rideskolehest. Jeg havde hende som min egen sammen med en anden sød pige, og vi lånte hende af hendes ejer der bor på grunden.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Lucy af Lindemose
Annonce