{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kyanite Kizzy [Min part] 2010

162 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna TL
Kvinde | 17 år | Oprettet: 30. okt 2017


Anden særlig race Kyanite Kizzy

Fødselsår:
2010
Højde:
135 ville være mit gæt
Temperament
Kitty er MEGET følsom, og har uendelig energi. Hun er ikke særlig let at ride, og man skal have en del teknisk på plads. Man må endelig ikke have en for hård hånd da hun kan blive meget stærk og låse helt. Hun rides bedst med blid hånd. Når man finder alle knapperne og lærer hende at kende giver hun sig selv fuldt ud, og gør alt for at give sin rytter en god tur.
Gangarter
Skridt:
Skridten er ofte den sværeste gangart at ride hende igennem på, da hun spænder meget og har det med at sætte i trav når man korter tøjlerne eller ligger benene en smule til hende. Når hun slapper af og strækker sig ud så går hun super fint ind under sig.

Trav:
Når hun er redet igennem har hun virkelig den lækreste trav. Der kan man virkelig se den gangmaskine hun er! I øgninger kan hun strække benene så godt for sig, men vi har lidt problemer med nedsidning. Hun spænder rigtig meget, og begynder at stresse. Det er selvfølgelig noget vi arbejder meget på, og det går heldighvis meget bedre.

Galop:
Igen har hun virkelig en lækker galop. Hun har dog vaner med at løbe meget stærkt, men det sker sjældent længere at hun bare løber afsted. Vi har arbejdet meget på kort galop, som hun er blevet så god til. Hun er rigtig let på tøjlen i galop, og er den eneste gangart jeg kan holde benene til på hende (Når hun altså er faldet lidt ned)
Stævner
Rideskolestævner:
LD1:
LC1:
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Kyanite Kizzy eller “Kitty” som er det navn hun har fået tildelt her. Kitty kom til Aarhus Rideklub efter sommerferien 2021. Hun er født i England, hvor hun vist nok var til hun blev 9 og så er hun kommet hertil som 11-årig.

Det var meningen at jeg skulle have redet min sidste ridetime, og holde en pause fra at ride i hvem ved hvor lang tid, MEN så spørger min ridelære om jeg vil tage en tur på “den nye tykke pony” og siger kun at den er meget hurtig. Jeg siger jaja og hun kigger på mig og siger igen: Den er meget hurtig. Hun havde ret!

Det endte så med at jeg faldt pladask for hende, og dagen efter d. 01/09/2021 fik jeg part på hende. Da hun desværre ikke helt havde fungeret som rideskole pony rider jeg hende nu 6 gange om ugen. Vi håber selvfølgelig på at hun snart kan begynde på rideskole hold.
Kommentér på:
Anden særlig race Kyanite Kizzy
x