{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Nydals Snowman 2019

718 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Charlotte D
Kvinde | 23 år | Oprettet: 24. aug 2013


Irish Cob Nydals Snowman

Fødselsår:
2019
Højde:
142,5 cm i stang. Målt d. 15-04/2023 ved DTFs kåring.
Temperament
Ualmindelig rolig og fornuftig herre, både i vandte omgivelser og i byen.
Han står pænt på staldgangen, også selvom der sker 117 ting omkring ham. Han kan håndteres af både børn og voksne uden problemer.

Han er meget modtagelig overfor det jordarbejde jeg har lavet med ham indtil videre og under rytter er han også en gutter mand. Han er nogle få gange blevet forskrækket over noget under rytter og har taget 2-3 galop skridt, men så stopper han og fortsætter som intet var hændt.

Gangarter
Resultater fra kåring 2023:
Skridt: 68 (middel)
Trav: 68 (middel)
Galop: 7 (middel)
Stævner
Forårskåring ved Dansk Tinker Forening d. 15-04/2023:

Total score - 209
Type - 71
2. Premium

(Potentiale for 1.premium + STAR da mønsteringen ikke gik helt som ønskede.)

Horsens Dyrskue 2023:
22 point ved bedømmelse og 1. plads i mønstringskonkurrencen for børn.
Stamtavle
M: Nydal's Rosaleen
MM: Clononeen Darina
MF: The Red Roaster

F: Coates' Teddy Boy
FM: Coates' Fabia
FF: Joe Stewart's son
Køn
Vallak
Bemærkninger
28/11-2022: I dag var dagen hvor Snowman endelig blev min efter jeg havde gået og luret på ham i et par måneder. Da jeg desværre ikke har mulighed for at have en hingst hvor han skal stå, blev han kastreret d. 09/12-2022..

12/12-2022: Vi er lige så stille påbegyndt det basale jordarbejde for lige at få det genopfrisket, efter han har gået og hygget sig nogle måneder i løsdrift. Han er meget lærenem og åben overfor de ting jeg introducerer ham til- både nye og gamle ting. Jeg arbejder ud for de samme principper som Steve Young Horsemanship og det er helt klart det jeg bliver ved med, da jeg kan se at han er meget modtagelig overfor dette, selv efter få gange.

Snowman bliver sendt i tilridning d. 02/01-2023, og jeg er så spændt på hvordan det kommer til at gå! Han har taget alt det jeg har udsat ham for i stiv hov og hviler meget i sig selv, men derfor kan han jo sagtens være helt modsat når det kommer til tilridningen.

Ambitionen med ham er at han primært skal være min ride hest. Desuden har jeg et ønske om at få kåret ham ind i Dansk Tinker Forening, så jeg kan udstille ham på dyrskuer og måske landsskue. (Han er registeret i den Finske Tinker Forening, og skal derfor først kåres ind i den danske for jeg kan udstille ham i Danmark.) Alt efter hvordan han bliver under rytter, kunne jeg måske have en forstilling om at komme med i DTF's showteam en gang.

D. 02/01-2023: Snowman er nu sendt i tilridning og han tog det hele i stiv arm. Vi havde lidt udfordringer ift. at læsse ham i traileren, men da der kom mad på bordet gik han lige op, som om han aldrig havde lavet andet. Han var super dejlig at håndtere da vi kom hen på ridecenteret, han gik stille og roligt og kiggede på de nye kammerater, inden han kom ind i sin boks, hvor han fik hilst på naboen og gjordt sig bemærket.

D. 03/01-2023: Jeg var ude og aflever et par ting på ridecenteret dagen der på, og Snow virkede allerede til at være faldet godt til. Han gik stille og roligt på sin fold og hyggede med lidt middagsmad. Ejer af stedet fortæller han har været nem at have med at gøre da de trænede tidligere på dagen, og har sågar haft rytter på allerede som fik en lille skridt tur, uden der var noget overhovedet.
Kommentér på:
Irish Cob Nydals Snowman
Annonce