{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Vacanza 2018

306 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie & co.
Kvinde | 26 år | Oprettet: 23. nov 2009


Dansk Varmblod Vacanza

Fødselsår:
2018
Højde:
164 til kåring sommeren 2022, men vokser nok et par cm endnu.
Temperament
Generelt er hun sød og nem, og et kæmpe nussehoved, dog er hun ikke så glad for at blive efterladt af andre heste, når det sker kan hun godt reagere lidt voldsomt ved at sparke ud med bagbenene og vade frem og tilbage, dog er det muligt at få hende til at slappe af igen.
Men lidt rød hoppe er der nu nok over hende når hun ikke helt får sin vilje, men hun er på ingen måde dum.
Gangarter
Ganske fine gangarter, særligt galoppen synes jeg ser meget lovende ud.
Til kåring 2022 fik hun følgende karakterer.
Skridt: 7
Trav: 7,5
Galop: 7
Stævner
Endnu ingen stævner.

Kåret i DS med føl ved siden i 2022 m. følgende karakterer: 7-7-7,5-7 7-7,5 7-7,5-7 7
Jeg har dog overvejet at stille hende til kåring igen når hun er trænet op, da jeg føler hun sagtens kunne gå i DH, hun besidder ret meget kvalitet.
Stamtavle
Far:
Vitalis
Farfar:
Vivaldi
Farfars far:
Krack c
Farfars mor:
Renate-utopia
Farmor:
Tolivia
Farmors far:
D-day
Farmors mor:
Nalivia
Mor:
Drizzel of jazz
Morfar:
Blue hors don olymbrio
Morfars far:
Jazz
Morfars mor:
Olymbria
Mormor:
Di weola
Mormors far:
Don crusador
Mormors mor:
Wega


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vacanza er en rigtig skøn hoppe fra 2018, som jeg - lidt impulsivt - købte d. 1. maj 2023.
Jeg har kendt Vacanza siden hun blev født, og har hver sommer passet hende og nogle andre heste for nogle venner, når de var på ferie.

Selvom jeg har kendt hende siden hun blev født, har jeg aldrig haft super meget med hende at gøre, da hun primært har været "en i flokken" af de heste jeg har passet i et par uger af sommerferien, men jeg har altid været ret vild med hende. Det er lidt et tilfælde jeg er endt med Vacanza, da hun egentlig blev solgt i efteråret sammen med sit føl, og jeg har ikke på noget tidspunkt ledt efter hest. Men en dag bliver jeg ringet op og tilbudt hende til en ganske favorabel pris, og så ender det med at jeg et par uger senere skriver under på købskontrakten.

Vacanza er lidt købt som en chancehest, idet det ikke er sikkert hun bliver ridehest. Hun har været i tilridning i 2 måneder, men efter at have gået fint til ridning i 2 måneder, begyndte hun at fryse og herefter smide rytteren af - da dette var sket to gange, valgte ejer at tage hende hjem. Hun er nem at komme op på, men noget har gjort hun ikke var tryg ved at gå fremad pludseligt. Hun har et sted bagerst i sadellejet med tætsiddende torntappe, dog er hun på ingen måde mærket af dette og har ingen ømhed eller gener i ryggen, så jeg håber inderligt at hun med tid, jordarbejde og opbygning af muskler, alligevel kan blive ridehest - ellers bliver hun en helt fantastisk avlshoppe. Det er også grundet afstamning og sind jeg har valgt at købe hende, selvom der ikke er en garanti for at hun bliver ridehest.

Vacanza fik i 2022 et hoppeføl efter Fynch Hatton, som tegner til at blive en langbenet rød dame. Min plan er ikke at ifole hende i år, men håber at kunne ifole hende i 2024 eller 2025, da jeg her er færdig med min uddannelse til dyrlæge, og kan herved selv inseminere hende.

Jeg glæder mig til at lære hende bedre at kende, og håber på mange gode år med hende.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Vacanza
Annonce