{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Sunna tøndborg 2008

461 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Isabella S
Kvinde | 16 år | Oprettet: 17. jul 2023


Islænder Sunna tøndborg

Fødselsår:
2008
Højde:
Sunna er en lav pony på omkring 136 sidst hun blev målt. Så ikke så høj
Temperament
Hun har et ganske roligt temperament, en pony til den mere erfarne rytter da hun godt kan finde på at stikke af hvis hun bliver forskrækket. Men hun er for det meste en meget rolig pony at arbejde og hygge med for den sags skyld.
Gangarter
I 2019 fik hun 7 for sin skridt til 7,5 for trav og 6 for galop. Det kan selvfølgelig blive bedre men vi har arbejdet på det lige siden. Ellers har hun helt stabile gangarter og går op til LA* i dressur med et snit på 7-8 for alle gangarter og har været helt op på 9 for sin skridt og galop.
Stævner
Hun har ikke særlig meget erfaring med stævner. Hun har startet to stævner med mig siden jeg fik hende. Og hun har med min veninde startet op imod LA* og skal til at starte sin første LA** snart. Hun kigger ikke når hun er med i byen. Og hun gør altid det bedste hun kan for sin rytter og for at gøre en glad og tilfreds
Stamtavle
Far:
Hrimfaxi tøndborg
Farfar:
Stefnir grænuhlið
Farfars far:
Þröstur 908 kirkjubæ
Farfars mor:
Stássa grænuhlið
Farmor:
Skuld skálakoti
Farmors far:
Dagur þorlákshöfn
Farmors mor:
Yngri-rauðka þorlákshöfn
Mor:
Carmen vrangbækgård
Morfar:
Sveipur rauðsbakka
Morfars far:
Ljúfur túnsbergi
Morfars mor:
Brúnka rauðsbakka
Mormor:
Dimma nørregård
Mormors far:
Faxi skarðshlíð
Mormors mor:
Æsa laugarvatni


Køn
En hoppe med kæmpe stort H til tider
Bemærkninger
Sunna er en dejlig hoppe, der for det meste er dejlig rolig at være i nærheden af, kan dog være meget frisk og glad og måske ende ud i et par glædesbuk, men hun sørge altid for man bliver på. Hvis man ved et uheld skulle falde af hende vil hun komme hen og slikke på dig ansigt. Hun står stille ved dyrelæge, tandlæge og smed og nusser måske personen lidt men det er det. Hun er et kæmpe madøre og vil gøre alt for mad eller godbidder. Hun er rolig og nem at hente på fold, når hun er i brunst kan hun godt blive lidt træls og gå fra en men så skal man bare ha en godbid med til hende så kommer hun. Hun er nem på staldgangen og står bare stille, hun er også nem under opsadling og siger intet til gjord eller noget som helst. Hun er også nem under arbejde på ridebanen, hvis du vil lære hende noget nyt skal du bare tro på hende og lære hende vejen frem af små skridt så hun kan følge med. Men hun vil ALTID gøre sit bedste for at gøre rytteren tilfreds og glad. Og hun lære det altid på et tidspunkt hvis bare man tager tid og øver, øver og øver hele tiden. Hun kan både gå i løsdrift og stå på boks. På nuværdene tidspunkt står hun i løsdrift men kommer på græs 2-3 timer om dagen og har ellers altid adgang til halm, hø, vand og et æbletræ om sommeren. ????
Kommentér på:
Islænder Sunna tøndborg
Annonce