{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Louie (Lukas) 2012

352 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helena-Emilie
Kvinde | 29 år | Oprettet: 6. jun 2009


Shetlænder Louie (Lukas)

Fødselsår:
2012
Højde:
Ca. 80 cm
Temperament
Det er ikke helt uden grund at vi kalder ham Kong Louie. Han er sårn meget 'wubidou, i wanna be like you', og udfordrer altid de store.
Gangarter
Lidt ligesom en gris (sorry, Louie)
Stævner
Stamtavle
Køn
Hingst
Bemærkninger
Louie er en af mine to nye ponyer. Han kom sammen med Haflingeren Pepsi d. 18 oktober 2023. Begge ponyer har jeg overtaget grundet triste omstændigheder hos tidl. ejer. Jeg har lovet at passe på dem med liv og sjæl, og give dem al den kærlighed mit hjerte kan give.

Louie er en lille Shetter hingst, med et kæmpe ego som de fleste af dem jo har. Han er skide sød og har indtil videre kun været på 'tur' udenfor hegnet en enkelt gang. Louie er den yngste i vores lille flok og han nyder at udnytte sin størrelse til at gøre livet surt for de andre.

Ligesom min gamle Shetlænder, har Louie en magisk evne til at få selv de ældste, sure gamle krikker til at lege. På en måde er ham og min Pinto ligesom mine to gamle og HØJT savnede heste. Jeg ser fuldstændig samme bånd hos dem og det gør mig så glad!

Planerne med Louie er at han skal tilkøres og måske tilrides, hvis jeg selv får en lille rytter en dag. Føl? Jeg ved ærligtalt ikke om jeg kan magte en Kong Louie d. 2.
Kommentér på:
Shetlænder Louie (Lukas)
Annonce