{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fonzy (DØD) 1986

715 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Eva  G
| 28 år | Oprettet: 21. maj 2007


Anden særlig race Fonzy (DØD)

Fødselsår:
1986
Højde:
Ved ikke rigtig hvor høj han er, for vi har ik de der ting til at måle stang. og vi ville ikke bare måle hvor vi ikke var sikre på om det var det rigtige.
Temperament
Fonzy eren rigtig sød pony med et rogligt temprament, men han kan godt være lidt irirterende´, men det er MEGET sjællendt. hehe
Gangarter
Fonzy har en super god gang, og er bare rigtig dejlig at ride på. jaa hans gang er ret ubeskrivelig men hvertfald helt PERFEKT!!!!
Stævner
Mig og Fonzy DEltager ikke i stævner (ville ønske vi gjorde) men det må jeg ik! ville nemlig så gerne starte spring på ham!!!!
for han er så sød at springe på.
Stamtavle
Jeg kender ikke Fonzy stamtavle.
Køn
Fonzy er en super sød vallak, som NÆSTEN altid gør hvad man siger, han gider bare ikke altid at gå hehe

men hans køn er hvertfald en vallak.
Bemærkninger
Fonzy er en super sød og dejlig pony, og jeg vil aldrig glemme ham, for han er DESVÆRRE blevet aflivet, men jeg kan huske alle vores gode stunder sammen!!! og det er jeg rigtig glad for!!
Fx da vi skulle springe for allerførste gang sammen. det gik rigtig godt, og jeg havde aldrig prøvet at springe før. hehe. men jeg faldt af en enkelt gang, men op igen, og prøve igen.

Os på et tidspukt sad jeg helt forkert i sadlen da vi sprang et kryds, også faldt jeg op foran sadlen, og det var en springbane med græs på
(Fonzy ville hele tiden have græsset) Så jeg holdt fat i tøjlerne så han ikke tog hovedet ned for at græsse, for så ville jeg jo falde forover, det har jeg også et billede af oppe ved Fonzys billerder.

Når men altså, Fonzy er hvertfald helt ubeskrivelig sød, og ville bare ønske at han ikke var blevet aflivet, men på den anden side, ellers ville han jo lide rigtig meget og det ville være rigtig syndt for ham.
Kommentér på:
Anden særlig race Fonzy (DØD)
Annonce