{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Aalunds Kataya (Kokette) 1999

2.032 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi B
Kvinde | 48 år | Oprettet: 11. maj 2008


Anden særlig race Aalunds Kataya (Kokette)

Fødselsår:
1999
Højde:
154 cm
Temperament
Rolig i stalden og når uerfarne ryttere skal prøve den kære hyp. I dressur er hun noget varm at ride men fornuftig i hovedet - spring har vi kun snust til og her er hun KLAR!
Spring er nok det bedste hun ved sammen med en god lang skovtur og særligt når det bliver til en tur op ad "djævlebakken" for fulde gardiner:-)
Gangarter
Middel gangarter - vi er jo i skarp træning for at ride noget mere gang frem - det kan stadig blive til lidt stepdans istedet
Stævner
Huha - venter forude!!!
Stamtavle
Der er ingen originale papirer på damen men i de papirer der fulgte med hende står at hendes morfar er Casir Ask - derfra nok lysten til at spring, farfar er Welch Cob-drengen Synod Roebuck.
Mor er Nitouche DV 9701470
Farmors far er OX araber Smoke
Køn
Ja se bare billederne - en dejlig hoppe
Bemærkninger
Kataya er en super hest. Jeg købte hende som hygge- skovturshest. Da min forrige DV`er var en lidt for ilter mundfuld, så jeg havde brug for at få modet og lysten tilbage og det har Kataya i den grad sørget for.
Hun har været trænet meget med horsemanship og er ikke bange for noget særligt. Hun tilpasser sig meget rytteren, kan sagtens være rolig og let at ride for en uerfaren og samtidig kan hun tænde og være sjov at ride, når man forlanger noget mere. Hun har tidligere haft en skade i ryggen, da hun har ligget fast i en trailer, men på trods af det er hun nu trænet op til at blive sendt alene op uden det mindste problem. Kort sagt er hun fantastisk - intet mindre!
Kommentér på:
Anden særlig race Aalunds Kataya (Kokette)
Annonce