{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Caezar 2004

2.605 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hux '
| 31 år | Oprettet: 29. maj 2006


Dansk Varmblod Caezar

Fødselsår:
2004
Højde:
25. maj 2008: 161 cm
Temperament
Stille og rolig hest, han er ikke den der kigger ret meget på farlige ting. Han har et super temperament, ikke for varm og heller ik for kold.
Gangarter
Over middel.
Stævner
Ikke endnu.
Stamtavle
F: Carano
FF: Capitol I
FM: Vision III
FFF: Capitano
FFM: Folia
FMF: Cor De La Bryère
FMM: Mainz

M: Moonlight Shadow
MF: Schwedengruss
MM: Tanja
MFF: Kunzit
MFM: Schwedenreise
MMF: Kassander
MMM: Czumiza
Køn
Vallak.
Bemærkninger
OBS. Cæsar ejes ikke af mig, men jeg har tilladelse til at oprette ham.

Jeg rider ham for en jeg kender nogle gange om ugen. Han er lige påbegyndt tilridningen, og det går helt fint, han tager det stille og roligt og meget pænt. Har indtil nu redet ham to gange på bane, hvor vi har været i longe og så selv skridtet af og en gang skridt i skoven, hvilket var første gang i hans liv han var i en skov. Det tog han rigtig pænt :D Han er en helt igennem dejlig hest, og selvom jeg ikke kender ham ret godt endnu, er jeg allerede ret glad for ham. Det er meningen han skal rides op sommeren over, hvorefter han bliver leveret tilbage til sin ejer og højst sandsynligt bliver solgt. Lige nu lånes han ud til en jeg kender, og det er hende jeg rider ham for. Planen er at vi bliver holdt i longe en uge til, og så skal vi selv prøve at ride uden snor. Han reagerer allerede fint for schenklerne, men er lidt svær at stoppe, da han er følsom i munden. Han er en super hest, og jeg er rigtig glad for at måtte passe ham :D

Som sagt kender jeg ham ikke ret godt endnu, men der skal nok komme mere tekst hen af vejen (: Håber i tager godt imod ham.

4. JUNI 2008: Cæsar er fantastisk! :D Han har måske været redet i en måned nu, og han kan bare det hele ö i dag red vi helt alene, uden der var nogen til at hjælpe med fx. galopanspring osv. og det gik super! Vi er også begyndt på at søge ned, og det fatter han rigtig hurtigt, min lille stjernehest. Det er helt utroligt, så dygtig han er. Jeg må overtale min far til at købe ham :D

5. JULI 2008: Jeg rider ikke længere Cæsar. Den 25. juni var Christina (hans ejer) ude for at prøve ham og se hvordan han var blevet. Om aftenen ringer Sisse (hende, jeg red ham for) og fortæller, at Christina synes han er blevet så god, at hun gerne vil have ham hjem allerede 1. august. Jeg blev selvfølgelig rigtig trist, for selvom jeg vidste, han skulle tilbage på et eller andet tidspunkt, havde jeg regnet med at skulle ride ham i hvert fald lidt længere, men sådan var det jo. Jeg tog så afsted på koloni med min klub, og da jeg kom hjem fik jeg at vide, at Cæsar var blevet hentet mens jeg havde været væk /: Jeg blev rigtig ked af det, da jeg fik det at vide, for jeg havde ikke fået sagt farvel eller forberedt mig på det overhovedet, så det var rigtig øv s: Jeg har dog fået at vide, at jeg gerne må komme med ud og besøge ham, og måske få en tur på ham, og det er jeg glad for.

Til Sisse og Christina: Jeg er super super glad for at have måttet ride Cæsar, det har været en rigtig god oplevelse. Jeg har lært en masse og fået godt med erfaring af at ride og passe ham, og han er en fantastisk hest, som jeg rigtig hurtigt blev knyttet til. Jeg blev selvfølgelig trist, da jeg fik at vide, at han var kommet væk allerede, og derfor har den tekst, jeg tidligere havde skrevet, måske virket som om jeg har været sur på jer. Det er jeg ikke, og jeg forstår godt de beslutninger, der er blevet taget, selvom jeg ville ønske det var sket på en anden måde. Men under alle omstændigheder er jeg glad for at have fået muligheden og oplevelsen at ride og passe så dejlig en hest, det synes jeg i skal vide.

Hans navn udtales Cæsar :b
Kommentér på:
Dansk Varmblod Caezar
Annonce