{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Danny Boy R.I.P 1991

3.273 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ulla C
Kvinde | 58 år | Oprettet: 8. apr 2007


Irish Cob Danny Boy R.I.P

Fødselsår:
1991
Højde:
140cm.
Temperament
Meget rolig. Er glad for at blive nusset og få opmærksomhed.
100% traffiksikker.
Han er meget elsket af os og vil aldrig blive solgt igen. Han skal have et værdigt liv den sidste stykke tid han er her på jorden. Elsker bare den kære dreng.
Gangarter
skridt, trav, gallop. Når han anspringer i gallop tager han et spring opad. Detkan virke som om han bliver vild men det er bare hans måde at komme igang på.
Desværre er han ikke så aktiv, da han kommer til at hoste på grund af sin kroniske lidelse. Derfor kan vi heller ikke ride på ham, men så længe dyrlægen siger godt for ham.
Stævner
Ingen, han er jo en ældre herre, så han skal bare have det godt resten af sine dage og hygge sig.
Stamtavle
Kender den ikke, men tror at han er en af Danmarks ældste irish cop. Kender ikke andre der har så gammel en herre.
Køn
Vallak, men kan godt opføre sig som en hingst, hvis de andre vallaker kommer for tæt til hegnet, så spadserer han rigtig.
Bemærkninger
En dejlig og rolig dreng. Vi har haft ham en del år, men solgte han for nogle år siden, da vi ikke havde tiden til ham,desværre skulle han igennem meget inden han kom hjem til os igen. Han har fået en kronisk lungesygdom ( COPD) og det havde tidligere ejer desværre ikke informeret os om da vi købte ham igen.
Det betyder at han går ude det meste af tiden og vi håber på at han kan klare det den sidste tid han er her, inden han skal på de evige græsmarker.
24/1-09: øv Danny er begyndt at tabe sig:-( han virker meget trist og går helst alene på marken. Skal have fat i dyrlægen og have ham tjekket. Håber ikke at sygdommen er taget til og at det er nu vi skal sige farvel,,,,suk
5/2-09 hosten er desværre taget til igen og det tegner ikke godt for lille Danny:-(
10/4-09 Danny er begyndt at få det bedre det nye sted vi har fået hestene hen. Det er et dejligt sted med meget højt til loftet og meget frisk luft. Han er blevet gladere og trives der:-)
6/5-09 øv Danny`s hoste er vist ved at tage fat igen :-(
17/5-09 Nye billeder af Danny og han kan tåle at spise græs;-)
26/12-09 har lige målt Dannys man og den måler 1 meter;-)
Han har det meget bedre, så vi må håbe at det går fremad nu med ham min kære dreng. Kan skridte en lille tur på ham nu;-)Elsker ham.
Danny hygger sig rigtig sammen med Diva og Sofus på marken hver dag. De er rigtig gode venner.
27/12-10 været ude og ride en tur( kun grime og dækken) og det gik super, elsker den dreng;-)
1/4-2011: Kan ride lidt på Danny igen, men han bliver hurtigt træt. Bruger ham ved siden af hestevognen, da han gerne vil med på små ture sammen med Sofus og Diva:-)
18/5-2011: Så er der desværre ikke længe til vi skal sige farvel til lille kære Danny. Han skal over på de evige græsmarker og der, vil der blive passet ekstra godt på ham.
Han bliver super meget forkælet den sidste tid i denne verden.
Hvor bliver det hårdt at skulle sige farvel til den kære dreng. snøft, snøft:-(
Imorgen den 6. juni er sidste dag for Danny i denne verden. Dyrlægen kommer og afliver ham. Nu skal han have fred og komme på de evige græsmarker.
ELSKER DIG MIN SKAT
6 juni 2011: Danny min elskede skat, så kom dagen hvor du måtte over regnbuen. Det har været en hård dag og vi skal mødes igen en dag. Vil aldrig glemme dig min elskede dreng. Vi elsker dig allesammen og du har fyldt meget i vores hjerte gennem årene. Vi er så glade for at du kom hjem til os den sidste tid, så vi kunne nyde og elske dig. Du vil aldrig blive glemt men gemt i vore hjerter.
Knus og kram til en dejlig dreng.....
Kommentér på:
Irish Cob Danny Boy R.I.P
Annonce