{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Makao ox 1995

4.993 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ann Pia A
| 47 år | Oprettet: 21. jul 2005


Arabisk fuldblod (OX) Makao ox

Fødselsår:
1995
Højde:
154 høj.... Hmm nu også målt til 149 med sko
Temperament
Et helt kanon super temp.
Der kan bare ikke være noget bedre
Gangarter
rigtigt gode brugs gangarter, virkelig god skridt, galoppen i top,
traven over middel
Stævner
Makao startede sine stævner sidste år som 12 års.
Der startede hans distance ridning, ellers kun brugt som avls
hingst.
Sidste år, gemmenførst han følgene :
2 # LB, 1 # LC, og 1 # LA.
I år 2008 :
nr 2 i LA, nr 1 i LB, nr 1 i LA, nr 3 i LB, og nr 1 i MA 93 km. Samt nr 2 i MA mere.
2009:
Gået sit første 1 stjerne FEI klasse MA og gennem førte, nr 2 i LA, Har gået sit første 2 stjerne FEI STÆVNE PÅ 123 KM TIL DM, hvor han blev nr 2.
Har lige været afsted igen til et 2 stjerne FEI stævne 120 km klasse, hvor desværre endte med et voldsomt styrt efter 45 km, som vi begge kæmper med at komme over.
Stamtavle
Far :KARNAVAL farfar : Naftalin ox
(2039368 OX DK) Farmor : Karinka ox

Mor: MANOA Morfar : Peleng ox
(2039370 OX DK) Mormor : Mania ox

Morfar: PELENG OX
(2034883 IP DK)Køn
En rigtigt dejlig avls hingst
Bemærkninger
Makao er nået af det bedste der er hent mig, købte ham i Maj 2007.
Hvor jeg købte ham af Kate Rosendal Knudsen, hvor han har stået siden 2003, hun købte ham Majbritt ML-arab.dk

Her kan i høre lidt om ham, og hans familie.

Makao er avlet på The Kossack Stud Holland - ét af Europas mest succesrige stutterier. Han er i 1996 importeret til Danmark af ML ARAB, hvor han har fungeret som avlshingst. Makao er en flot typefuld og velbygget hingst, med særdeles gode bevægelser. Han har et helt exceptionelt godt temperament, hvad enten det drejer sig om ridning, bedækninger eller i den daglige omgang.

Makao avler en rigtig god type og bygning, men også bevægelserne og det dejlige temperament, er noget som kendetegner hans afkom.

Makao's far Karnaval er avlet på Statsstutteriet Tersk, ud af succesfuld væddeløbslinie. Han stod i 1992 & 1993 på Kossack Stud, og var i den periode, den mest benyttede hingst i Holland. Karnaval er National Res. Champion i Holland, samt Res. Champion Stallion i Tyskland - han er siden hen solgt til Mrs. Marion de Jacobert, Italien. Helbroderen Kosmonaut er efter endt væddeløbskarriere gået i avlen, bl.a. hos Trakhenerforbundet i Tyskland. Halvbroderen Drug er European Champion både i showringen, og på galopbanen, samt vinder af det Russiske Derby. Karnaval's mor Karinka er helsøster til avlshingsten Kilimandscharo. Karnaval's afkom har haft stor succes i Rusland og rundt omkring i Europa, både på galopbanerne samt i showringen.

Makao's mor Manoa er Res. Champion i Holland, hendes afkom er solgt til bl.a. Danmark, Italien og Tyskland. Manoa blev efter at have stået i avlen på Kossack Stud, solgt til Mr. Jean Marsot, men ejes i dag af Mrs. Elfriede Ranz, Tyskland. Tre af hendes søskende er eksporteret til USA. Manoa's mor Mania kom fra Tersk til Holland, her opnåede hun titlen National Champion Mare - hun er senere eksporteret til England, hvor hun har avlet 6 hoppeføl.

Makao's morfar Peleng er ligeledes National Champion, han blev i sin tid solgt for den store sum af 3,2 mio dollars. Han er far til bl.a Vakansia - Russisk Derby vinder, Gomel - European Champion i Showringen og dressurhest på Prix. St. Georges niveau, Div - som efter en meget flot væddeløbskarriere, nu er far til utallige gode galopheste i England. Peleng er bror til British Nat. Champion Manich, British res. Nat. Champion Prononce, US & Canadian Top Ten stallion Pesniar, samt de to US & Canadian Top Ten Mares Pristan og Poznan (sidstnævnte er en helsøster til ham). Peleng var i de sidste år af hans liv ejet af Stutteri Rine, Norge - han døde i 2002.

Makao har en del afkom her dk, og jeg har selv 2 afkom efter fra i år.

Vi venter 3 afkom fra ham til næste år.

Makao er lige blevet kåret i Dansk Sport Pony med 88 78 67 7888 8 88, og han fik bare så meget ros rigitgt fedtKommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Makao ox
x