2.258 visninger
|
Oprettet:
Undgå risengrøden brænder på!! {{forumTopicSubject}}
kidnappet fra en anden gruppe jeg har på boliggalleriet:
Jeg plejer altid at lave risengrød i en stegepose, som står i et vandbad. Fyld en gryde med vand, og bring det i kog. Kom alle ingredienserne ned i stegeposen og luk den, men ikke stramt. Der skal kunne slippe lidt damp ud. Sæt stegeposen i vandbadet og lad den stå i en times tid. Vend den evt. en gang imellem.(Selvfølgelig uden at åbningen på posen kommer under vand) Så skulle grøden være færdig, helt uden fastbrændt mælk, og gryden skal jo bare tørres af.
aug 2007
Følger: 59 Følgere: 65 Heste: 2 Emner: 30 Svar: 766
mar 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 68 Svar: 316
Men afventer stadig svaret - skal nok komme det herind når hun kommer med det - hun har kogt den sådan i 3 år:O)
aug 2007
Følger: 59 Følgere: 65 Heste: 2 Emner: 30 Svar: 766
mar 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 68 Svar: 316
aug 2007
Følger: 59 Følgere: 65 Heste: 2 Emner: 30 Svar: 766
mar 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 68 Svar: 316
aug 2007
Følger: 59 Følgere: 65 Heste: 2 Emner: 30 Svar: 766
jun 2006
Følger: 63 Følgere: 64 Heste: 9 Svar: 1.626
Og så rører rundt hele tiden? Så brænder det ikke på.
Har lavet risengrød sådan 200 gange og det er aldrig brændt på?
apr 2007
Følger: 57 Følgere: 65 Heste: 4 Emner: 17 Svar: 492
jul uden sorte prikker i ris alamande, smil
aug 2007
Følger: 59 Følgere: 65 Heste: 2 Emner: 30 Svar: 766
hehe.. ja det er nok en god idè at røre rundt hele tiden.. problemer hos mig er vel heller at jeg glæmmer at røre rundt så den brænder sig og koger over.. hehe
mar 2008
Følger: 19 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 68 Svar: 316
Og den smagte supergodt;O)
apr 2007
Følger: 57 Følgere: 65 Heste: 4 Emner: 17 Svar: 492
tak for det super gode råd
jul 2007
Følger: 30 Følgere: 28 Heste: 3 Emner: 22 Svar: 87
Undgå risengrøden brænder på!!
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside