Skønhed Sundhed Selvværd Velvære Pleje, Tøj & Mode

Medlemmer: 207
Oprettet: 08-03-2008
Admin: Göbpe .
I denne gruppe diskutere vi, snakker og giver gode råd og tips om : skønhed som make up, pleje af huden og kroppen, sundhed altså hvad man spiser og hvor meget motion man dyrker, og self. tøj og mode. Vi snakker om det der er på mode lige nu og her. Hvilke farver er in?
Vi snakker om de forskellige tøjstile der er. Vi kan spørge om alt inden for "overskriften".
Og dermed er der kommet nye opdateringer på gruppen (28/02-09) det nye tilføjet til gruppen er selvværd og velvære, hvor der nu ikke kun handler om tøj og mude og udseende, men også det mere følsomme:)
Vi giver hinande gode råd om hvordan plejer huden bedst, og hvordan man holder sig sund på en go måde! (dvs. ikke sulte sig selv, eller brække sig) Du kan spørge om et "skønheds-problem" hvis du fx. ikke kan få den tørre hud væk på benet.
Vi linker til hinanden om den vildt flotte nederdel eller bluse som vi lige hars et eller købt! Fortæl om dit nyeste make up eller tøj køb!
Simpelthan alt inden for : S.S.S.V.P.T.M (overskrift)
Gruppens betingelser

1. Ordentlig opførsel generelt!
2. Ingen racistiske eller på anden måde stødende kommentarer!
3. Reklamer for andre hjemmesider er ikke tilladt!
4. Kommercielle indlæg er ikke tilladt
5 forum må kun omhandle gruppens navn eller lign. emner
6 du behøves nødvendigs ikke være en modenørd og købe tøj hver dag, men du skal gå op i hvad der er sundt og smukt osv. Og hvem gør ik det?
7 Der må kun oprettes emner af adminstratoren som ikke har noget med gruppen at gøre, for at fortælle gruppens medlemmer noget vigtigt, vedrørende gruppen (indviklet:P)
8 ALLE gruppens medlemmer skal være over 12år> der er en aldersgrænse
9 ALLe medlemmer bliver hjælpeadminstrator når de bliver inmeldt- dét betyder at de får rettighed til at invitere folk fra hg med i gruppen! Men reglerne skal tages i betragning! fx aldersgrænsen

Søg i gruppens forum

x