{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hest/pony søges Købes

Byd
1.799 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Jeg havde et uheldigt fald fra hest i August, som desværre resulterede i et brud på ryggen.


Men nu nærmer tiden sig, hvor jeg er klar til at komme på hesteryg.
Derfor søger jeg nu efter den helt perfekte part!
Jeg har desværre fået en smule rideangst efter er andet uheld, og samtidig kan min ryg desværre ikke helt holde til det samme som før. Derfor er det vigtigt for mig, at hesten er 100% sikker, samtidig skal den helst ikke have alt for store rygsving.
Jeg er åben for alle racer, den skal dog min være 140 høj.
Jeg har haft undervisning af mange dygtige underviserer/beridere igennem tiderne, både i spring og dressur. Jeg har haft sommerjob i en salgsstald, hvor jeg bla. red 4-5 ungheste hver dag, jeg har også hjulpet til i en mindre privatstald, hvor opgaverne bestod af tilridning og håndtering af ungheste og problem heste. Min erfaring er derfor stor, men angsten kan dog blive en begrænsing. Jeg har før redet La3 niveau på hest, men da jeg ikke har fået undervisning i længere periode, og kun fået mulighed for at træne hestene i grundridningen,kan jeg godt være lidt rusten. Min interesse er dog mest for spring, og jeg har både indsprunget og uddannet flere ponyer og heste indenfor det. Jeg har desværre ikke har mulighederne for stævner, og derfor er mine stævneefaringer minimale, jeg vil dog meget gerne starte nogle på sigt.

Jeg bor i Aalestrup, og går i skole i Aars - Har ikke kørerkort, så derfor skal der være gode busforbindelser 😀(begynder dog på kørekort da december 18')

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce