{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Vallak 155 cm. 2002

Kr. 11.000
4.413 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Kenzo
Farve:
Brun
Spring:
Talent
Dressur:
LC
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Opmærksom
Temperament:
Opmærksom

Dejlig hest sælges som chance/projekthest.

Kenzo er en 16-årig vallak på ca. 155 cm.
Jeg købte ham i januar sidste år, i håbet om at han var min nye ridehest. Jeg må dog indse at vi ikke passer sammen ridemæssigt.

Han er ikke ”dum” forstået på den måde at han stejler, men han har sine dage hvor han ser spøgelser. Han kommer med et lille hop når man rammer ham med pisken (lille bukspring), og han kan have gået forbi den samme dør eller sten 10 gange, men lige pludselig er den farlig. Han kan derimod også være jordens sødeste hest, forstået på den måde at jeg har kunne sætte en 7-årig op og skridte/trave på ham uden problemer. Han kan rides bidløst og uden sadel.

Han er tjekket af sadelmager, hvor han fik omstoppet sin sadel, og er blevet tjekket igennem af massør/KST og fik rettet de ting der nu engang var efter et liv som rideskolehest (han havde det ikke godt på den rideskole han var på). Han var spændt og låst i det meste af kroppen, men det er rettet nu.

Han kan ikke rides alene på tur, da han lider af seperationsangst. Så vil man ride i skoven, er det noget der skal arbejdes på. Er man sammen med andre, går han fint, og elsker at være ude i naturen.

I dressur kan han det basale (dvs. ikke nogen høje dressur øvelser, men han går stabilt til biddet/i holdning). Vi har snust lidt til schenkelvigninger og han prøver så godt han kan. Han er ikke alderssvarende uddannet.

I spring ved jeg at han med en tidligere ejer har sprunget 115 cm, men grundet mit manglende mod, har vi ”kun” sprunget 80 cm. Han springer fint (dog en lidt sjov springteknik), og med rette rytter kan han helt sikkert komme længere end jeg kan med ham.

Han er passet med alt: Vacciner, tandrasp, smed (han går med forsko), og sadelmager.

Udstyr (sadel der passer ham, trense, 1 underlag med gamacher og hut, og et regndækken) medfølger.

Der vil blive lavet købskontrakt, og han bliver IKKE solgt til rideskole.

Fuld livsforsikring:
49 kr./md
Liv og uanvendelighed:
111 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x