{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Vallak 153 cm. 2010

Kr. 33.000
943 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Marienlunds Mojo
Farve:
Broget
Spring:
LB
Dressur:
LB
Terræn:
L eller Jagt
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Rutineret
Temperament:
Rolig

Det er med blødende hjerte at Mojo sættes tilsalg.
Mojo, i daglig tale Pølse, er en 10årig pinto vallak på ca 153cm. Trods hans str. har han en kæmpe personlighed, og er ikke lille at være på, da han har lidt bredde og rigtig HESTE gangarter!
Han er en hest med hjertet på rettet sted, og hovedet skruet rigtigt sammen. Han kan håndteres af alle, og der er intet ondt skabt i ham.
Han kan øvelser op til LA i dressur og har sprunget 100-110cm i bane og 125cm i enkelt spring med lethed! Vi har taget en masse skridt tilbage grundet hest og rytter har lidt udfordringer. Han kan nå langt med rette rytter og hans str. er ingen hindring for ham!
Han har startet et par distancestævner mellem 25-30km, og han gør det godt! Han er en rigtig pleaser og bliver ikke bare træt. Han kan rides ud alene og med andre.
Han har ikke været startet meget i dressur og spring, men er sød at have med i byen. Han har bl.a. været med på store hestedag hvor han tog alt med ophøjet ro. Han synes det var en fest! Han kan være en udfordring at læsse, men man skal bare lære ham at kende.
Han kræver en rutineret rytter under spring da ham bliver meget frisk, men er til at styre. På tur kan han være en særling. Han kan være en kæmpe kylling den ene dag, og den næste er der ingenting, men han bliver ikke dum eller løber. Han er trafikvant, men kan trykke sig ved lastbiler eller traktorer, men igen, han løber ikke.
Han ville være et perfekt emne til jagt eller millitary. Han har sprunget lidt i naturen og elsker det!
Han er passet efter alle kunstner regler. Han går med 4 sko og er passet med smed hver 6. Uge, vaccine, ormekur, tandlæge osv.
Han er en rigtig nussehest, og han elsker at nusse, strigle og give kys i flere timer. Han er den første til at komme på folden.
Jeg fik ham som rå 3 års hingst, så jeg kender ham ud og ind og har lært ham hvad han kan. Jeg vil påstå at han er blandt jordens mest velopdragne heste.
Han er tidligere mavesårshest, og derfor skal der tages hensyn til dette. Han skal min. Have 12-15kg wrap eller hø i døgnet i hønet, og hans foder må maks indeholde 9-10% stivelse. Han er nem at fodre på, og fungere perfekt til dette.
Desuden fungere han ikke i større flokke eller sammen med hopper på fold. Han kan fungere i både boks og løsdrift.

Jeg søger en rytter/familie der kan give ham et 5 stjernet hjem, hvor der er tid til ham. Jeg har måtte indse at tiden ikke er det samme mere.

Han sælges med alt det udstyr jeg har. 2 sadler, dækkener, gamacher, underlag osv.

Prisen er 33000.- inkl alt.
Prisen er til forhandling.
Udlån med henblik på køb kan komme på tale, men jeg ønsker helst ren salg.
Bytte eller afbetaling har ingen interesse.

Hvis du/i har spørgsmål er i velkomne til at skrive eller ringe på min tlf. 60614452
Jeg er til at få fat på hele dagen, men hvis jeg ikke svare kan du/i ligge en sms, så skriver eller ringer jeg tilbage når jeg ser det.

Fuld livsforsikring:
134 kr./md
Liv og uanvendelighed:
306 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x