{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tilrinding på SJÆLLAND(udkørsel i bredt omfang)

Kr. 150
2.319 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Søger du enkel og billig tilridning, med mulighed for at jeg kommer til dig 3-4 gange ugentligt(efter aftale). Samtidig med at du ved at du får en hest der er bekvem med samarbejde mellem rytter og hest, og med god forståelse for dine hjælpere.

Jeg tilred min første hest i samarbejde med berider tilbage i 2008, og har siden tilredet en del heste og ponyer; hvoraf de sidste 7 år har jeg arbejdet med det som Freelance, ved at kører til kunder. Jeg ejer egen bil og kører med glæde ud efter aftale, hvoraf jeg arbejder med hesten i X antal tid. Om der benyttes 30 min. eller op til halvanden/to timer, kommer an på hesten og dens forståelse, samt fremgang.

Jeg er en meget autoriseret og bestemt rytter, som dog er meget fair. Jeg går meget op i de små detaljer og er herved god til at rose, samt træde ind inden noget udvikler sig til unoder. Jeg går meget op i at hesten har respekt, men samtidig synes det er sjovt og spændende. Jeg har en rolig hånd og rider for min vægt og benene, mens jeg oftest roses for at jeg altid arbejder med hesten på dens præmisser, for ikke at nævne at være meget tålmodig. Primært er jeg dressurrytter, men springer også på et fint plan. Bid såvel som bidløst tilbyder jeg at tilride.

Jeg forlanger at hesten har sit eget udstyr der er tilpasset den, samt at hesten er sund og rask. Derudover ser jeg helst at hesten står klar når jeg kommer, i form af at den er taget ind fra fold og eventuelt er striglet. Opsadlen osv. vil jeg helst selv stå med, som en del af træningen.

Udkørsel omkring 2620 Albertslund og 4030 Tune.

Jeg er 24 år, 163cm. Og vejer 50kg. – Så alt fra heste til ponyer er aktuelt.

Tjek min hjemmeside ud ved interesse: http://hoeflerhorseriding.dk/

De bedste hilsner,
Høfler Horse Riding v/Camilla Høfler

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce