{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

TOP-præstationsblod til din hoppe/ B-pony dressur

Kr. 2.500
8.009 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat- 23 point og Ærespræmie, samt skuets næstbedste hingst af alle racer på Gl. Estrup Dyrskue 2017!
- Er selv B-pony i dressur. Har senest startet hesteklasser med flere starter over 80%. Se seneste resultater her: https://rideforbund.dk/go/resultater/resultat-hest-rytter?HorseId=DRF.208333WE0705120&Horse=RYTTERBJERGETS+DISCOVERY(DRF.208333WE0705120)
- Af 2 konkurrenceregistrerede afkom er begge B-ponyer og placeret i MA spring!

Rytterbjergets Discovery er B-pony i dressur. En status han har opnået på under et år efter han blev sat i ridning. Dette utrolige talent ligger i hans gener og det kan du tilføre din hoppe ved at bruge ham.
Discovery er halvbror til Kokkedals Intempo som er 3 gange Norsk Mester i dressur med to forskellige ryttere samt udtaget til EM! Derudover findes der adskillige B-ponyer i både dressur og spring i stammen

Discovery har uovertruffen gode gangarter med masser af løft og aktion både for og bag. Han har et super temperament, meget nervefast og med stor gålyst, han håndteres og rides af børn uden problemer.
Han har i 2015 udviklet sig fra rå foldpynt til B-pony i dressur med mange sejrer og placeringer på sin vej.
Ridelighed og samarbejdsvilje i særklasse !!!

Discovery har livstidslicens og der kommer rødt pas på afkom efter welsh registrerede hopper m. fuld afstamning. Han er med sin størrelse oplagt til partbred avl på små varmblods-, fuldblods- og araberhopper, men også til at holde stangmålet nede på afkommene fra de store ponyhopper, og selvfølgelig til welsh avl hvor han vil kunne tilføre udtryk, temperament, ridelighed og gangarter i topklasse. Han tilfører desuden beviseligt en kæmpe springkapacitet.

KOM OG SE HAM :)

Naturlig bedækning ved hånd.
Hopper skal møde uden bagsko og goldhopper skal møde med ren svaberprøve/biopsi. Ved aflevering af hoppen medbringes hoppens hestepas og en seddel med ejers navn, adresse og tlf. nr.
Opstaldning og bedækning er for ejers regning og risiko. Ved akut sygdom under opstaldningen/ bedækningen tilkaldes dyrlægen for ejers regning, dog vil hoppeejer forsøges kontaktet først. Kontant afregning ved afhentningen af hoppen senest 2 dage efter endt bedækning.
Problemhopper modtages ikke.

Opstaldning i boks inkl strø og adgang til fold pr. dag
Ponyhopper: kr. 50,-
Følhopper/heste pr. dag: kr. 60,-
Foder skal medbringes

Bedækningsprisen er inkl. attest. Discovery er DNA bestemt.

Se flere billeder, gangartsvideo og ridevideo på min præsentation

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x