{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dolly lærer at få sprøjte

355 visninger | Oprettet: 19. feb 2019

Dolly lærer at få sprøjte

I forbindelse med at Dolly er halt har hun fået smertestillende af nogle omgange nu. Første runde var med Equioxx som er i pasta form og jeg kunne derfor lave små klapsammen-madder til hende med det. Anden runde var med Metacam, som er flydende, og jeg spåede straks at vi ville få problemer.
Da Dolly i første omgang fik konstateret spat fik hun også smertestillende direkte munden og hun var ikke begejstret. Hun er en skarp dame og så gik der ikke længe før hun hverken ville have grime på eller fanges.
Så vi gik i træning! Først med tom sprøjte, så prøvede vi med vand, men droppede det igen, da jeg gik over til æblejuice, som jo smager bedre ;) Da vi så startede på Metacam sprøjtede jeg det ind allerforrest da Dolly foretrak det og der røg desværre et par dråber ud indimellem, men hun fik langt det meste. Med tiden kunne jeg snige sprøjten op i mundvigen og så var der intet spild.
Hver gang har jeg først givet Metacam, så et sprøjt æblejuice og så fik hun sit foder. Efterhånden bider hun sig fast i sprøjten så det kan være svært at få den ud igen :p Men jo længere tid hun er ok med at have den i munden des langsommere kan jeg sprøjte, og det tænker jeg må være rarere :)
Dolly er ikke så meget en “i munden”-hest så jeg er helt sikker på at det at vi har øvet apport, hvor hun skal bide i et håndklæde, har hjulpet os godt fra start :)

Mette M. K.
VIP
Kvinde | 28 år | Oprettet: 13. aug 2010


Kommentér på:
Dolly lærer at få sprøjte


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce